Klaipėdos „Akropolyje“ – atnaujinta kino salė su vienu didžiausiu ekranu visoje šalyje

Klaipėdos „Akropolyje“ – atnaujinta kino salė su vienu didžiausiu ekranu visoje šalyje

Nuo gruodžio 16 d. lankytojams duris atvers atnaujinta didžioji kino teatro „Forum Cinemas“ salė Klaipėdos „Akropolyje“. Nuo šiol ji bus „Luxe“ standarto, o naujasis kino salės ekranas – vienas didžiausių visoje Lietuvoje.

Pirmoji „Luxe“ standarto kino salė atidaryta Vilniaus „Akropolyje“ 2019 metais.

„Džiaugiamės galėdami lankytojams pasiūlyti ne tik naujausias parduotuves ir restoranus, kurių niekur kitur negalima rasti, bet ir pasaulines tendencijas atitinkančias patogiausias kino sales visoje šalyje. Daugeliui kino teatrai – tai vieta pabėgti nuo kasdienybės, kodėl to nepadarius dar patogiau įsitaisius ir prieš dar didesnį ekraną“, – sako „Akropolis Group“ Rinkodaros ir komunikacijos departamento vadovas Dominykas Mertinas.

Pasak „Forum Cinemas“ kino teatrų tinklų direktoriaus Gintaro Plytniko, didžioji Klaipėdos kino salė rekonstruota sekant pasaulines tendencijas, kurios rodo, kad patogumas kino mylėtojams yra prioritetas numeris vienas.  

„Kuo naujieji krėslai skiriasi nuo paprastų kėdžių? Mygtukų pagalba krėslus bus galima atlenkti bei ištiesti ir juose įsitaisyti pusiau gulomis – tai kur kas patogiau nei filmą žiūrėti sėdint. Pamatę, kad Vilniaus salė lankytojams paliko įspūdį, nusprendėme toliau judėti šia kryptimi. Mūsų pagrindinis konkurentas yra nuosavos sofos namie priešais televizoriaus ekraną. Dėl šios priežasties kino teatrai stengiasi pasiekti maksimalų komfortą, kuris niekuo nenusileistų namų jaukumui“, – komentuoja jis.

Klaipėdos kino teatro didžiosios salės ekranas – vienas didžiausių ekranų visoje šalyje, jis siekia 145 kv. m. Garso bei vaizdo sistemos taip pat atnaujintos – žiūrovai galės mėgautis 7.1 garso standartu ir 4K raiškos projektoriumi, taip pat kaip ir Vilniaus „Forum Cinemas“ lankytojai. Iki rekonstrukcijos salė talpino 433 žiūrovus, dabar vietų skaičius kino salėje – 216.  

„Pirmasis filmas, kurį rodysime Klaipėdos „Luxe“ salėje – „Žmogus-voras: nėra kelio atgal“ premjera. Vėliau filmai keisis kas savaitę, o didžioje salėje bus rodomos daugiausiai dėmesio sulaukiančios premjeros: „Matrica. Prisikėlimas“, animacinis filmas visai šeimai „Dainuok 2“, lietuviška komedija „Vyras už pinigus“, – filmų premjeras vardija G. Plytnikas.

kino teatras „Forum Cinemas“ Klaipėdos „Akropolis“ „Luxe“ standartas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,939