Didžiausias kalėdinis vainikas pajūryje

Didžiausias kalėdinis vainikas pajūryje

„Meatbusters Gastropub“ Gintaro g. 43  Palangoje,  lempučių nestokojančioje terasoje šventiniu sezonu jų sumirgėjo dar daugiau.  Norėdami lankytojus pasitikti ne tik skaniu maistu bei gėrimais, o ir šventine nuotaika  - buvo pastatytas įspūdingo dydžio vainikas.

Kalėdiniam sezonui įsibėgėjant, visi skuba puoštis ir išpainioti lemputes,“Meatbusters“ taip pat suko galvą kaip nustebinti palangiškius. Sprendimas buvo patraukti akį dydžiu. Taip natūraliomis puošmenomis padabintas vainikas surado savo vietą šioje nedidelėje Gintaro gatvės terasoje. Restorano svečiai čia kviečiami pasigrožėti ir įsiamžinti prie stulbinančios, net trijų metrų skersmens Kalėdinės puošmenos! 

Šio giganto autorius Pavel Zalescevskij „Art Rade“
Šio giganto autorius Pavel Zalescevskij „Art Rade“

Šio giganto autorius Pavel Zalescevskij  „Art Rade“ kartu su „Meatbusters“ džiaugiasi galėdami padovanoti Palangos miestui tokią išskirtinę puošmeną, bei ragina paskubėti prie jos įsiamžinti ir nepasikuklinti užsukti į vidų!

Didžiausias kalėdinis vainikas pajūryje, nuotrauka-2 Didžiausias kalėdinis vainikas pajūryje, nuotrauka-3 Didžiausias kalėdinis vainikas pajūryje, nuotrauka-4 Didžiausias kalėdinis vainikas pajūryje, nuotrauka-5 Didžiausias kalėdinis vainikas pajūryje, nuotrauka-6 Didžiausias kalėdinis vainikas pajūryje, nuotrauka-7
Meatbusters Gastropub Palanga įspūdingo dydžio vainikas autorius Pavel Zalescevskij „Art Rade“
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,937