Jono Šliūpo muziejus kviečia visus į jaukias žiemos popietės Advento dirbtuves

Jono Šliūpo muziejus kviečia visus į jaukias žiemos popietės Advento dirbtuves

Kviečiame visus – šeimomis ir po vieną, mažus ir didelius – į jaukias žiemos popietes Advento  dirbtuvėse, įsikūrusiose Palangos burmistro Jono Šliūpo muziejuje. Jose Kalėdų laukimą galėsime paversti stebuklingu!

Sparčiais žingsniais keliaujančios paskutinės rudens dienos netrukus atves mus į Adventą – Kalėdų laukimo laiką. O kad jis neprailgtų, kviečiame patirti kūrybos ir laukimo džiaugsmą drauge. Padovanokime sau ir vaikams įsimintinas valandas, kartu kurdami Advento vainikus, šiaudinius papuošalus Kalėdų eglutei, kvepiančias bičių vaško žvakes, karpinius iš popieriaus. Savo rankomis sušildytus kūrinėlius galėsime panaudoti namų papuošimui ar mažai dovanėlei. 

Lapkričio 26 d. 16 val. kartu su meistre Jurgita Treinyte kiekvienas susirišime Advento vainiką. O kurdami šnekučiuosimės apie jo kilmę, rišimo tradicijas bei reikšmes, apie žvakių Advento vainike simboliką Lietuvoje ir kitose šalyse. 

Meistrė Jurgita Treinytė yra tautodailininkė, sertifikuota tradicinio paveldo amatininkė.

Laukiame Jūsų. Vainikui reikalingų kvapnių miško samanų, kankorėžių, giliukų, džiovintų uogų, gėlių ir kitų gamtos medžiagų bus; meistrė atsineš ir keletą karštų klijų pistoletų. Jeigu namie turite savo, ateidami atsineškite, kad nereiktų laukti, kol galėsite pasinaudoti meistrės atneštaisiais.

Renginys nemokamas.

Būtina registracija tel. nr. 8 460 54559, el. p [email protected]

Susitikimas vyks Palangos burmistro Jono Šliūpo muziejuje, Vytauto g. 23A, Palanga

Nijolė Laužikienė, 

Palangos burmistro Jono Šliūpo muziejaus vedėja

Palangos burmistras Jonas Šliūpas Jono Šliūpo muziejus Advento dirbtuvės Advento vainikai šiaudiniai papuošalai bičių vaško žvakės karpiniai iš popieriaus Meistrė Jurgita Treinytė
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936