Palangiškių pasirodymas Moksleivių taurės varžybose

Palangiškių pasirodymas Moksleivių taurės varžybose

Spalio 23 dieną Kėdainiuose vykusiose Moksleivių taurės varžybose dalyvavo ir vyresni Palangos Karate Kyokushin klubo „Shodan“ sportininkai, kurie parsivežė ne vieną prizininko medalį.

U13 amžiaus grupėje Andrėja Gigaitė pirmoje kovoje nugalėjo K. Čepulionytę iš klubo „Ippon“, finale įveikė bendraklubę Nataliją Vitkutę ir tapo čempione. Natalija laimėjo sidabro medalį ir tapo vicečempione.

Martinai Gurinovaitei finale teko pripažinti varžovės V. Didikaitės iš „Atemi“ klubo pranašumą ir tapo vicečempione.

Goda Surgautaitė pusfinalyje įveikė bendraklubę G. Latviūnaitę, tačiau finale pralaimėjo prieš D. Šimkevičiūtę iš klubo „Fudoshin“ ir tapo vicečempione.

Bronzos medalį iškovojo: Gabija Latviūnaitė, Karolina Radžiūnaitė ir Rugilė Krajinskaitė. 

Vaikinų tarpe Rokas Liudžius finale susitiko su bendraklubiu E. Koroliov ir teisėjų sprendimu teko pripažinti varžovo pranašumą. Rokas iškovojo sidabro medalį ir tapo vicečempionu. 

Bronzos medalį vaikinų tarpe iškovojo Benas Vansevičius.

Garbingai kovojo: Gintas Navagrockis, Matas Zaleckas, Airidas Tarnys, Dovydas Beniušis, Evelina Kavolytė, Enrikas Janušonis, Gustas Petrošius, Jonas Endzinas.

Sportininkus varžyboms ruošiantys treneriai Lukas Kubilius ir Aivaras Baltmiškis džiaugiasi auklėtinių parodytu ryžtu, tobulėjimu ir aukštais pasiekimais.

Exchange Rates
USD 0,937