Antrosios rungtynės ir antroji pergalė Palangos „Vakarų tinklinio“ rankose

Antrosios rungtynės ir antroji pergalė Palangos „Vakarų tinklinio“ rankose

Spalio 31d. (sekmadienį), salės tinklinio aikštelėje susitiko „Panevėžio Agrochemija - SC“ ir Palangos „Vakarų tinklinis“. Rezultatu 3:1 (25-18; 10-25; 25-22; 25-23;) Palangos „Vakarų tinklinis“ pelnė savo antrąją pergalę.

Rungtynės buvo itin atkaklios, pradžioje rungtynių matėsi, kad Palangos „Vakarų tinklinio“ komanda buvo pranašesnė nei „Panevėžio Agrochemija - SC“, tačiau greitai ši nuomonė pasikeitė.

Pirmąjį setą pralaimėjusi Panevėžio komanda nenuleido rankų, antrąjį setą įžengė į aikštelę kupini jėgų ir noro nugalėti. Tai įrodė ir antrojo seto rezultatas 25-10 Panevėžio naudai.

Po vieną setą laimėjusios komandos toliau itin atkakliai rungtyniavo dėl pergalės, abi komandos parodė savo meistriškumą, kova buvo apylygė, tačiau šį kartą pergale mėgavosi Palangos „Vakarų tinklinio“ vaikinai.

Rungtynių metu rezultatyviausiai žaidė:

Albertas Sysojevas pelnė - 18 taškų, Justinas Butautas - 15 taškų, Tomas Čižauskas - 10 taškų, Aistis Miežetis - 8 taškai, Mindaugas Janušas ir Deivydas Petraitis pridėjo po 4 taškus!

„Džiugu tai, kad Palangos komandoje debiutavo du jauni, perspektyvūs Palangos sporto centro žaidėjai, tai Aistis Miežetis ir Jonas Grikšas, sveikiname su debiutinėm rungtynėm ir linkime sėkmės ateityje“,– sakė komandos treneris Laurynas Gedminas.

Treneris taip pat padėkojo sirgaliams už palikymą ir remėjams už paramą.

Sekančias rungtynes komanda keliaus į Raseinių miestą. Lapkričio 7 dieną 16:00 į kovą stos su Raseinių „Lušies“ komanda.

Trumpas Justino Butauto komentaras po rungtynių:

Antrosios rungtynės ir antroji pergalė Palangos „Vakarų tinklinio“ rankose, nuotrauka-1 Antrosios rungtynės ir antroji pergalė Palangos „Vakarų tinklinio“ rankose, nuotrauka-2 Antrosios rungtynės ir antroji pergalė Palangos „Vakarų tinklinio“ rankose, nuotrauka-3 Antrosios rungtynės ir antroji pergalė Palangos „Vakarų tinklinio“ rankose, nuotrauka-4 Antrosios rungtynės ir antroji pergalė Palangos „Vakarų tinklinio“ rankose, nuotrauka-5 Antrosios rungtynės ir antroji pergalė Palangos „Vakarų tinklinio“ rankose, nuotrauka-6 Antrosios rungtynės ir antroji pergalė Palangos „Vakarų tinklinio“ rankose, nuotrauka-7 Antrosios rungtynės ir antroji pergalė Palangos „Vakarų tinklinio“ rankose, nuotrauka-8 Antrosios rungtynės ir antroji pergalė Palangos „Vakarų tinklinio“ rankose, nuotrauka-9 Antrosios rungtynės ir antroji pergalė Palangos „Vakarų tinklinio“ rankose, nuotrauka-10 Antrosios rungtynės ir antroji pergalė Palangos „Vakarų tinklinio“ rankose, nuotrauka-11 Antrosios rungtynės ir antroji pergalė Palangos „Vakarų tinklinio“ rankose, nuotrauka-12 Antrosios rungtynės ir antroji pergalė Palangos „Vakarų tinklinio“ rankose, nuotrauka-13 Antrosios rungtynės ir antroji pergalė Palangos „Vakarų tinklinio“ rankose, nuotrauka-14 Antrosios rungtynės ir antroji pergalė Palangos „Vakarų tinklinio“ rankose, nuotrauka-15 Antrosios rungtynės ir antroji pergalė Palangos „Vakarų tinklinio“ rankose, nuotrauka-16 Antrosios rungtynės ir antroji pergalė Palangos „Vakarų tinklinio“ rankose, nuotrauka-17 Antrosios rungtynės ir antroji pergalė Palangos „Vakarų tinklinio“ rankose, nuotrauka-18 Antrosios rungtynės ir antroji pergalė Palangos „Vakarų tinklinio“ rankose, nuotrauka-19
Palanga tinklinis Palangos tinklinis „TOP SPORT“ Lietuvos vyrų I lyga Palangos „Vakarų tinklinis“ „Panevėžio Agrochemija - SC“ Aistis Miežetis Jonas Grikšas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938