Atnaujinta bendradarbiavimo sutartis su Valstybės sienos apsaugos tarnybos Pagėgių pasienio rinktine

Atnaujinta bendradarbiavimo sutartis su Valstybės sienos apsaugos tarnybos Pagėgių pasienio rinktine

Palangos miesto savivaldybė ir Valstybės sienos apsaugos tarnybos Pagėgių pasienio rinktinė trečiadienį, rugsėjo 29 d., atnaujino bendradarbiavimo sutartį, į ją įtraukdami punktus dėl glaudaus bendradarbiavimo ekstremaliųjų situacijų atvejais pagal savo iš anksto patvirtintus planus. Sutartį parašais patvirtino Palangos miesto meras ir Valstybės sienos apsaugos tarnybos Pagėgių pasienio rinktinės vadas pulkininkas Rimantas Timinskis.

Be iki šiol galiojančio susitarimo, šalys sutarė teikti visokeriopą pagalbą pagal turimas materialinių išteklių teikimo sutartis, į Savivaldybės Ekstremalių situacijų komisijos posėdžius ir Ekstremaliųjų situacijų operacijos centro darbą įtraukti Rinktinės atstovus, kai gresianti ar susidariusi ekstremalioji situacija yra Tarnybos kompetencijai priklausantis įvykis.

Abiejų šalių bendradarbiavimo sutartis buvo pasirašyta dar 2017 m. Palangos miesto savivaldybė ir Valstybės sienos apsaugos tarnybos Pagėgių pasienio rinktinė bendradarbiauja, gerinant Savivaldybės gyventojų gyvenimo kokybę, plėtojant bei įgyvendinant veiklas gyventojų poilsio organizavimo, sporto, ugdomųjų priemonių organizavimo, pilietiškumo, patriotiškumo, fizinio aktyvumo skatinimo viešosios tvarkos palaikymo, administracinių nusižengimų ar nusikalstamų veikų prevencijos ir užkardymo priemonių ir kitose srityse, dalijasi gerąja praktika renginiuose ir projektuose. Palangos miesto savivaldybė skatina Savivaldybės įstaigas ir bendruomenes glaudžiau bendradarbiauti su Rinktine ir jos struktūriniais padaliniais, organizuojant bendrus ir vykdant įvairius renginius.

Atnaujinta bendradarbiavimo sutartis Palangos miesto savivaldybė Valstybės sienos apsaugos tarnybos Pagėgių pasienio rinktinė
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936