Projekto „Kūrybinis žvilgsnis į rytojų 2“ mokymai bibliotekininkams

Projekto „Kūrybinis žvilgsnis į rytojų 2“ mokymai bibliotekininkams

Rugsėjo 16 d. Palangos viešojoje bibliotekoje prasidėjo projekto „Kūrybinis žvilgsnis į rytojų 2“ mokymų ciklas, skirtas bibliotekų darbuotojams. Į pirmąjį užsiėmimą susirinko Kretingos, Skuodo, Šilutės, Palangos viešųjų bibliotekų  darbuotojai ir švietimo įstaigų bibliotekininkai.

Mokymus apie streso ir emocijų valdymą vedė lektorė psichologė Agnė Jaselskienė. Mokymų tema aktuali, nes bibliotekininkai intensyviai bendrauja su lankytojais, darbe kasdien pasitaiko sudėtingų situacijų, todėl įgytas žinias apie tokių situacijų valdymą dalyviai galės sėkmingai pritaikyti darbo aplinkoje. Dalyviai mokėsi atpažinti streso priežastis ir požymius, sužinojo apie jo poveikį fizinei ir psichinei sveikatai bei veiklos efektyvumui. Praktinių užduočių ir diskusijų metu išbandė būdus kaip suvaldyti emocijas ir stresą.

Palangos viešoji biblioteka nuoširdžiai dėkoja lektorei ir visiems dalyviams už turiningai praleistą laiką ir sėkmingą bendradarbiavimą. Kiti projekto „Kūrybinis žvilgsnis į rytojų 2“ mokymai numatomi rugsėjo 29 d.

Projektas „Kūrybinis žvilgsnis į rytojų 2“ mokymai bibliotekininkai mokymų ciklas bibliotekų darbuotojai Palanga lektorė psichologė Agnė Jaselskienė Palangos viešoji biblioteka
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,928