Paprasti būdai, kaip patamsinti antakius

Paprasti būdai, kaip patamsinti antakius

Kai kurie žmonės turi labai šviesius antakius ir dažnai atrodo, tarsi jie išvis neturėtų antakių! Be to, yra žmonių, kurie dažosi plaukus ir nori, kad jų antakiai būtų tokio pat atspalvio. Ką jie gali padaryti? Dauguma jų naudoja įvairius antakių tamsinimo būdus. Tamsūs, gerai suformuoti antakiai tikrai gali pakeisti jūsų veido išvaizdą, padaryti jį patrauklesnį ir jaunatviškesnį. Štai kelios technikos, kurias galite naudoti, jei norite, kad antakiai būtų tamsesni.

Kaip patamsinti antakius?

  • Antakių tamsinimas dažais

Vienas iš antakių tamsinimo būdų - naudojant sintetinius antakių dažus. Tai gali atlikti profesionalas salone arba namuose. 

Paprasti būdai, kaip patamsinti antakius, nuotrauka-1

Rekomenduojame: APRAISE® profesionalūs antakių ir blakstienų dažai Nr. 1, juodi, 20 ml iš VitrinaPro.lt

Štai kaip patamsinti antakius dažais: Jei nusprendėte dažytis patys, turėtumėte įsigyti specialiai antakiams, o ne plaukams dažyti skirtą rinkinį.

Turėtumėte rinktis keliais atspalviais šviesesnius dažus nei įprasta plaukų spalva, nes antakiai niekada nebūna tokio paties atspalvio kaip plaukai.

Jei antakiai bus tamsesni arba tokios pat spalvos kaip plaukai, jie atrodys nenatūraliai ir ne vietoje.

Jei nusprendėte dažytis antakius namuose, nepamirškite dažų sumaišyti pagal rinkinyje pateiktas instrukcijas, tada užtepti ir palikti ant antakių nurodytam laikui.

Tepdami dažus, būkite atsargūs, kad nepažeistumėte akių, šios cheminės medžiagos gali sukelti akių sudirginimą ir alergiją, todėl saugokite jas nuo akių!

  • Antakių tamsinimas makiažo priemonėmis

Akių šešėliai, blakstienų tušas ir akių pieštukas: Kitas antakių patamsinimo būdas - įvairios rinkoje esančios makiažo priemonės, pavyzdžiui, akių šešėliai, blakstienų tušas ir akių pieštukas. Tačiau šis metodas nėra ilgalaikis ir veikia vieną dieną.

Atlikdami makiažą, paimkite blakstienų tušo šepetėlį ir tiesiog vieną kartą pamerkite jį į tūbelę.

Pakelkite šepetėlį ir nuvalykite dalį tušo, trindami šepetėliu tūbelės kontūrą.

Šepetėliu švelniai perbraukite ant antakių, kad tušas būtų užteptas tolygiai, nesuteptų ir neatrodytų per tamsus.

Kartais prireikia šiek tiek padažyti, kad atrodytų tobulai.

  • Antakių patamsinimas akių šešėliais

Trečias būdas patamsinti antakius - akių šešėliai. Tai paprasčiausias būdas, tačiau jo trūkumas tas, kad jis labai greitai nusitrina, todėl tenka jį dažnai tepti iš naujo.

Paimkite akių šešėlių šepetėlį ir įmerkite jį į spalvą, panašią į pradinę antakių spalvą.

Tiesiog braukite šepetėliu palei antakius, kad jie atrodytų tamsesni ir pilnesni.

Pasirinkite šviesesnį atspalvį nei ankstesnis ir švelniai tepkite antakius, kad neliktų labai tamsių antakių.

Kaip formuoti ir stilizuoti antakius

Jei norite pasipuikuoti antakiais, pirmiausia turite susikurti tobulą formą ir pritaikyti storį bei kontūrą pagal savo veido formą. Tai galima padaryti pinceto ir žirklių pagalba.

Antakių pieštukai yra privalomas antakių formavimo elementas. Pieštukai puikiai tinka, nes suteikia dimensijos, taip pat suteikia apimties plokštiems ir ploniems antakiams.

Akių šešėliai yra dar viena svarbi antakių formavimo priemonė. Tai ideali priemonė, jei norite, kad antakiai būtų tamsūs ilgesnį laiką, ir norint suteikti skirtingą įvaizdį priklausomai nuo progos.

Geliai taip pat padeda pašviesinti tamsius antakius arba išlaikyti nesuformuotus antakius.

Tinkamas stilius ir makiažas gali padėti išryškinti antakius, taip pat padėti išryškinti veidą. Puikiai suformuoti antakiai padeda įrėminti akis. Be to, jis paglosto veidą ir, svarbiausia, suteikia pusiausvyrą, nesugadindamas likusio makiažo.

Gerai prižiūrimi antakiai yra svarbūs, nes jie gali pakeisti arba sugadinti visą makiažą. Jei norite atrodyti kuo geriau, niekada neignoruokite antakių. Palaikykite jų formą!

Exchange Rates
USD 0,938