Palangos komanda išlydėta į intelektualinį kultūrinį ir pažintinį ralį „Ryterna modul Mototourism rally Lietuva“

Palangos komanda išlydėta į intelektualinį kultūrinį ir pažintinį ralį „Ryterna modul Mototourism rally Lietuva“

Palangos komandai „Vakarų Vėjai“, atstovausiančiai kurortui rugpjūčio 21 d. vyksiančiame intelektualiame kultūriniame ir pažintiniame ralyje „Ryterna modul Mototourism rally Lietuva“, šiandien įteikta Palangos miesto vėliava ir visų kurorto gyventojų vardu palinkėta sėkmės. Mototuristinio ralio dalyvius Savivaldybėje priėmė Palangos miesto mero pavaduotojas Rimantas Antanas Mikalkėnas.

Komanda „Vakarų Vėjai“ mototurizmo ralyje dalyvaus septintus metus iš eilės. Komandą sudaro sudaro Gintaras Krivickas (kapitonas), Diana Krivickienė,  Vidmantas Laučys, Loreta Laučienė, Žydrūnas Šoblinkas, Ilma Šoblinskienė,  Valdas Zinkevičius, Ingrida Sinkevičiūtė, Darius Pauplys ir Gitana Pauplienė.

Istoriniame, intelektualiame mototuristiniame ralyje jo dalyviai per nustatytą laiką važiuoja motociklais po Lietuvą, aplanko ir pažįsta įdomias Lietuvos vietoves, susitinka ir bendrauja su lankomų vietų bendruomenėmis ir už organizatorių pateiktų užduočių įvykdymą gauna taškus. Užduotys yra susijusios su Lietuvos istorija, architektūra, etnografiniu paveldu ir leidžia ralio dalyviams, vietiniams ir šalies svečiams, geriau pažinti Lietuvą bei nuotaikingai praleisti laiką. Komanda, surinkusi daugiausiai taškų, laimi.

Šiemetinis ralis skirtas kelioms temoms: Archyvų metams, Lietuvos totorių istorijos ir kultūros metams, Marijos Gimbutienės metams, Jono Karolio Chodkevičiaus metams, Juozo Zikaro metams, Vincento Sladkevičiaus metams, Jurgio Pabrėžos metams, ATR Gegužės 3-iosios Konstitucijos ir Tarpusavio įžado metams, Juozo Lukšos-Daumanto metams ir Vytauto Mačernio metams.

Exchange Rates
USD 0,933