Palangoje nutūps sergančių vaikų svajones nešantys flamingai

Palangoje nutūps sergančių vaikų svajones nešantys flamingai

Rožiniai flamingai drauge su “Mamų unija” neš per Lietuvą didžiausias vėžiu sergančių vaikų svajones.

Rugpjūčio 10 d. Palangoje startuoja unikalus projektas "Svajones nešantys flamingai", kurio metu siekiama atkreipti dėmesį į vėžio paliestus vaikus. 

Specialiai projektui sukurtų  septynių flamingų šeima nutūps ir skraidins vaikų svajones iš trijų Lietuvos miestų - Palangos, Kauno ir Vilniaus. Dviejų metrų aukščio flamingai, ne tik judės, bet ir priartėjus žmogui, kvies išgirsti vaikų svajones bei tai, ką jiems tenka patirti gydymo metu. 

“Mamų unija" kviečia pildyti karščiausias vėžiu sergančių vaikų svajones, kurios susijusios su galimybėmis, apie kurias nesusimąsto sveikų vaikų šeimos – galimybe užaugti, susitikti su draugais, bėgioti ir žaisti, eiti į darželį ar mokyklą, žaisti futbolą, šokti... Rožiniai flamingai – mūsų vaikų svajonių simboliai. Suteikite jiems galimybę pakilti ir išpildyti vaikų svajones.

Rožiniai flamingai visų labai lauks:

  • Palangoje: rugpjūčio 10-23 d. Naglio alėjos ir Šermukšnių g. sankryžoje. 
  • Kaune: rugpjūčio 24 d. - rugsėjo 6 d. prie Šv.Arkangelo Mykolo bažnyčios (Soboro).
  • Vilniuje: rugsėjo 7-21 d. Vilniaus Rotušės aikštėje.

Didžiausia vėžiu sergančių vaikų svajonė – pasveikti. Labdaros ir paramos fondas vėžiu sergantiems vaikams "Mamų unija" vienija visus norinčius ir galinčius padėti. Padėti galite kiekvienas, paaukojęs fondui 5 Eurus SMS žinute „Vaikams" numeriu 1344. Už paaukotus pinigus „Mamų unijos" šeimų namuose, kuriuose gyvena vėžio paliesti vaikai, bus įrengtas modernus reabilitacijos centras. 

Svajones Nešantys Flamingai gera gyventi Rožiniai flamingai Mamų unija Palanga vaikų svajonės vėžys
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938