Mobilaus punkto darbo apimtys didinamos – nuo pirmadienio dirbama dviem pamainomis

Mobilaus punkto darbo apimtys didinamos – nuo pirmadienio dirbama dviem pamainomis

Nuo pirmadienio įsigaliojus naujam darbų ir veiklos sričių sąrašui, kurių atstovai privalo profilaktiškai periodiškai tikrintis dėl COVID-19 ligos, Palangos mobiliajame punkte padidinamos darbo apimtys – pradėta dirbti dviem pamainomis.

Ilgesnės, nei iki šiol, Mobilaus punkto darbo valandos suteikia galimybę priimti bei testuoti daugiau besikreipiančiųjų. Kiekvieną dieną, išskyrus savaitgalius, Mobiliame punkte bus galima atlikti 180 tyrimų, iš jų 120 – antigeno testų, 60 – PGR tyrimų.

Privalomi periodiniai sveikatos patikrinimai turi būti atliekami ne dažniau kaip kas 7 dienas ir ne rečiau kaip kas 10 dienų nuo paskutinio sveikatos patikrinimo. Apie atliktą profilaktinį tyrimą darbuotojai darbdavį turi informuoti per 10 dienų nuo teisės akto įsigaliojimo.

Dėl profilaktinių darbuotojų COVID-19 tyrimų nereikia kreiptis į šeimos gydytoją. Registruotis privalomam testavimui reikia per 1808.lt platformą. Kol kas jis bus atliekamas valstybės lėšomis.

Atvykti tyrimo į Mobilų punktą galima tik iš anksto užsiregistravus ir tik tiksliai paskirtu laiku. Būtina turėti asmens dokumentą bei registravimo numerį, gautą sms žinute.

COVID-19 Palangos mobilus punktas darbo laikas dvi pamainos
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936