Dienos nuovargis nė motais : moterų veiduose švietė šypsenos

Vytauto PILKAUSKO ir Arno STRUMILOS nuotraukos
Vytauto PILKAUSKO ir Arno STRUMILOS nuotraukos

Vėlų penktadienio vakarą finišavo lenktynių programoje buvusios 108 km moterų iššūkio varžybos, kurias kartu su „Aurum 1006 km lenktynes“ organizuojančia VšĮ „Promo events“ rengia moterų televizija TV8.

Šiemet jos paviliojo rekordinį dalyvių skaičių – net 93 dailiosios lyties atstovių ekipažus, pasiryžusius nelengvos dienos nuotykiams. 

„Pirmą kartą, norint išlyginti patyrusių ir pirmą kartą dalyvaujančių tokiose varžybose galimybes, moterų iššūkio dalyvės buvo suskirstytos į dvi grupes – patyrusių ir debiutančių, - sakė šių varžybų koordinatorė Jolanta Iselionienė. – Naujovė pasiteisino. Kartu su ketvirtus metus, kiek vyksta šios varžybos, dalyvaujančiomis po finišo prizais džiaugėsi ir netikėtai didelis renginyje dalyvavusių debiutančių būrys“.

O prizai, pradedant „Sonax“ kepuraitėmis ar specialiomis dovanomis, 100 porcijų „Aurum“ ledų už didžiausią greitį slidžioje trasoje, „Dynami:t – Fast Effect“, „Kekavos“ skėčiais, „Aurum“ dovanų rinkiniais, viešbučio „Victoria hotel“ prizais ir baigiant „Selfisch bistro“ net keletu 100 ir 200 eurų vertės dovanų kuponais - tikrai pakiliai nuteikė varžybų dalyves.

Daugiausia aplodismentų, žinoma, susilaukė absoliučios įskaitos laimėtojos – „Mazda CX5“ vairavusi jungtinė Alytaus ir Vilniaus „Ladies Power“ komanda – Rita Sabaitė, Jurgita Raulušaitienė, Lina Juonytė ir Simona Ludavičiūtė.   

Jos pranoko antrąją vietą su „Porsche Panamera“ laimėjusią „Breitto“ moterų komandą ir trečiąsias prizininkes „Gerų genų“ ekipą, važiavusią su „Volkswagen Golf“. 

Iš pulko debiutančių pirmaisiais smuikais griežė vilnietės Marija Sabaliauskienė, Elzė Ladigaitė-Bindokienė, Jūratė Masevičienė ir Urtė Butėnaitė, važiavusios su „Honda Civic“ ir susibūrusios į JEMU (skaitykite : „jau einu mašinos užkurti“) komandą. 

Pirmosios vietos laimėtojos pranoko „AAAAguonėles“, vairavusias „Volkswagen Passat“ ir trečiąją vietą su „Hyundai i30“ užėmusią „Ugninių“ komandą.  

Vytauto PILKAUSKO ir Arno STRUMILOS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Arno STRUMILOS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Arno STRUMILOS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Arno STRUMILOS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Arno STRUMILOS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Arno STRUMILOS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Arno STRUMILOS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Arno STRUMILOS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Arno STRUMILOS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Arno STRUMILOS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Arno STRUMILOS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Arno STRUMILOS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Arno STRUMILOS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Arno STRUMILOS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Arno STRUMILOS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Arno STRUMILOS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Arno STRUMILOS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Arno STRUMILOS nuotraukos Vytauto PILKAUSKO ir Arno STRUMILOS nuotraukos
Aurum 1006 km lenktynės Palanga Moterų 108 km iššūkio varžybos
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938