Rezultatyviose rungtynėse FK „Gintaras" nusileido Plikių „Sakuona-Rūgpienių kaimui"

 Rezultatyviose rungtynėse FK „Gintaras" nusileido  Plikių „Sakuona-Rūgpienių kaimui"

Pirmadienį vakare 21.00 val. dėl vietos trejetuke kovojantis Palangos "Gintaras" siekė pristabdyti Plikių "Sakuonos-Rūgpienių kaimo" komandos pergalių seriją, tačiau nepavyko 2-4 (1-2).

„Ilga pertrauka be rungtynių mums pakišo koją, nes kuriam laikui praradome varžybų ritmą. Visą mėnesį neturėjome varžybų. Tai priešingai nukelia varžybas, tai mes negalime ir taip tenka jas nukelti. Vis dėlto, manau, kad ši pertrauka buvo per ilga, nes spėjome pamiršti rimtų varžybų skonį. 

Nors esame jaunesni ir turėjome geresnę sudėtį, bei geresnes galimybės, tačiau patyrę priešininkai vilkai veteranai pamokė mus šiose varžybose. Noriu pagirti priešininkų komandą kurios visi 10 žaidėjų puikiai ginėsi visas varžybas ir dar sugebėjo mums įmušti 4 įvarčius. 

Taip pat noriu pabrėžti, kad mūsų komandos pagrindiniai du vartininkai negalėjo dalyvauti šiose varžybose. Labai didelis ačiū vienam iš auklėtinių tėvelių, kuris pagelbėjo mums šiose varžybose ir pirmą kartą stovėjo tokiuose dideliuose vartuose. 

 Rezultatyviose rungtynėse FK „Gintaras" nusileido  Plikių „Sakuona-Rūgpienių kaimui", nuotrauka-1

Labai džiaugiamės, kad po truputį pavyksta integruoti ir jaunimą į vyrų futbolą. Vakar savo pirmąsias varžybas sužaidė Arianas Balasanovas“, – sakė futbolo akademijos įkūrėjas, treneris ir vadovas M. Balasanovas. 

LFF III lyga Klaipėdos regiono pirmenybės Palangos FK „Gintaras" Arianas Balasanovas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936