„Perlo taurė 2021“ turnyre „Palangos SC“ iškovojo 3 vietą

„Perlo taurė 2021“ turnyre „Palangos SC“ iškovojo 3 vietą

2021 m. Birželio 26-27 d. Vilkaviškyje vyko krepšinio turnyras „Perlo taurė 2021“, kuriame bumsėjo krepšinio kamuoliai ir skambėjo jaunųjų krepšininkų emocijos!

Krepšinio turnyre varžėsi net 6 komandos: Kretingos SM, Palangos SC , Kauno KM „Žalgiris“ II, Kauno Nacionalinė KA II ir Vilkaviškio „Perlas“ I ir II komandos. Palangos SC komandai atstovavo vaikai, treniruojami krepšinio trenerių A. Podlinevo ir D. Mažionienės. Įnirtingų kovų netrūko ir visos komandos leido mėgautis žiūrovams kova iki paskutinių sekundžių.

Pirmosiose savo varžybose palangiškiai įveikė Vilkaviškio „Perlas“ II komandą, tačiau antrose, patyrė pralaimėjimą žaisdami su Kauno KM „Žalgiris“ II komandą. Kitos dienos pirmame pusfinalyje Palangos atstovai žaidė su Vilkaviškio „Perlas“ I komanda ir po įtemtos kovos pralaimėjo. Tai reiškė, kad jaunieji Palangos SC krepšininkai žais dėl III vietos su Kretingos SM bendraamžiais.  Mažajame finale palangiškiai džiaugėsi pergale ir iškovota 3 vieta.

„Perlo taurė 2021“ turnyre „Palangos SC“ iškovojo 3 vietą, nuotrauka-1

 Galutinė turnyro komandų rikiuotė:

1. Vilkaviškio „Perlas“ I

2. KM „Žalgiris“ II

3. Palangos SC

4. Kretingos SM

5. Nacionalinė KA II

6. Vilkaviškio „Perlas“ II

„Perlo taurė 2021“ turnyre „Palangos SC“ iškovojo 3 vietą, nuotrauka-2

Turnyre vyko ir „Snaiperio konkursas“, kuriame varžėsi net 18 dalyvių, po 3 iš  kiekvienos komandos. Finale susitiko mūsų komandos atstovai LUKAS AKMENSKAS ir JONAS BALSYS. Ir snaiperio taurė iškeliavo į Palangą, kurią iškovojo LUKAS AKMENSKAS.

„Perlo taurė 2021“ turnyre „Palangos SC“ iškovojo 3 vietą, nuotrauka-3

Naudingiausiu Palangos SC komandos žaidėju tapo LUKAS PODLINEVAS.

Turnyre visos dalyvavusios komandos apdovanotos atminimo taurėmis, prizininkai medaliais. Įteiktos  dovanėles komandų treneriams. Žaidėjai atsivėsino skaniausiais ledais po įtemptų kovų. Apdovanojimų ceremonijoje prizus įteikė ir sveikinimo žodį tarė LR seimo narys A. Butkevičius. Taip pat jauniesiems krepšininkams prizus įteikė Vilkaviškio krepšinio klubas “Perlas” prezidentas R. Šlivinskas ir VŠĮ “Nacionalinė krepšinio akademija” direktorius A. Jančiauskas.

Norime padėkoti Vilkaviškio „Perlas“ treneriui J. Bagurskiui ir Vilkaviškio krepšinio klubas “Perlas” prezidentui R. Šlivinskui už kvietimą dalyvauti turnyre ir puikų komandos priėmimą.

Jaunieji palangiškiai iš krepšinio turnyro grįžo pasisėmę patirties, teigiamų emocijų!

Exchange Rates
USD 0,939