Valstybės (Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo) diena

Valstybės (Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo) diena

Mindaugo Karūnavimo dieną Palangoje švęsime su šeima, draugais ir viso pasaulio lietuviais.

Valstybės dienos proga jau penktus metus vykstanti šventė „Pozityviai“ šiemet pakvies į naują erdvę – Grafų Tiškevičių alėjos aikštę. Čia lauks nemokamos interaktyvios pramogos ir žaidimai visai šeimai. Jaukiai įsikūrę ant pievelės džiaugsimės vienas kito draugija ir pilietine dvasia.  

16 val. kviesime į teatralizuotą koncertą „Pozityvios išdaigos burbulų šalyje“. Tai muzikiniai pokštai nepaprastoje burbulų šalyje su šou grupe „Trys draugai“ - smagiais dainelių personažais, kuriuos įkūnija ilgametę patirtį scenoje turinti profesionalų trijulė - Vaida, Andrius ir Romas Trijoniai. Šias išdaigas mėgsta ne tik vaikai, bet ir suaugę. Mažieji žiūrovai su šypsenomis ir puikia nuotaika, linksmai dainuodami, vaidindami, šokdami ir svarbiausia – išdykaudami, mokysis rimtų dalykų. Išdrįskite kartu su grupe „Trys draugai“ keliauti į burbulų šalį, kur patirsite įvairiausių smagių nuotykių!

20 val. Šventosios Švč. Mergelės Marijos Jūrų Žvaigždės bažnyčioje Vokietijoje gimusi, o 2000 metais į Lietuvą grįžusi Charlotte Kirsh žiūrovams dovanos koncertą „Skriski, skriski Lietuvėlėn“. Charlotte Kilsch (sopranas) - Lietuvos Muzikos ir Teatro Akademijos diplomantė, žinių sėmėsi iš prof. Astos Krikščiūnaitės, doc. Juditos Leitaitės, dabar siekia magistro laipsnio, mokosi prof. Irenos Milkevičiūtės klasėje. Dainavo Vilnius City Opera ansamblyje, operoje „Pikų dama”. 2019 metais nugalėjo liaudies dainų konkurse Merės Taurei laimėti Birštone. Irma Kilsch - pianistė, ypač sužavėjusi žiūrovus Vokietijoje, kur praleido dalį savo gyvenimo. Šiuo metu aktyviai dalyvauja koncertinėje veikloje akompanuodama žymiems Lietuvos muzikantams. Šiame koncerte dalyvaus kartu su dukra Charlotte. 

21 val. įvairiose Palangos ir Šventosios vietose bus giedamas himnas. Kaip ir kiekvienais metais, liepos 6-tą dieną 21 val. visi pasaulio lietuviai giedos „Tautišką giesmę" vardan vienybės. Esame įvairūs ir mūsų istorijos skirtingos, bet visų širdyse yra vieta, skirta Lietuvai. Prisijunk ir patirk nepamirštamą vienybės ir pasididžiavimo akimirką, kuri vyksta kiekvienais metais ir trunka tik 2 minutes. 

Valstybės (Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo) diena, nuotrauka-1
Mindaugo Karūnavimo diena Valstybės diena Palanga renginių programa liepos 6
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,929