Konkurso „Ar žinai, kad...“ laimėtojas –„Baltijos“ pagrindinės mokyklos šeštokas Dominykas Paksas

Palangos „Baltijos“ pagrindinės mokyklos šeštokas Dominykas Paksas
Palangos „Baltijos“ pagrindinės mokyklos šeštokas Dominykas Paksas

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento prie Vidaus reikalų ministerijos Klaipėdos priešgaisrinė gelbėjimo valdyba balandžio – gegužės mėnesiais organizavo konkursą tarptautinei vaikų gynimo dienai paminėti „Ar žinai, kad...“. 

Konkurse galėjo dalyvauti ikimokyklinio ugdymo įstaigos, visų tipų bendrojo ugdymo mokyklos (išskyrus, suaugusiųjų mokyklas), profesinio mokymo įstaigos, neformaliojo vaikų švietimo mokyklos, kitų švietimo paslaugų teikėjai, pavieniai 1–12 klasių mokiniai, būreliai, klubai, klasės, šeimos. Dalyviai turėjo siųsti savo sukurta piešinį, fotografiją, plakatą ar filmuką, kuriame atspindėtų bent vieną iš konkurse nurodytų temų susijusių su gaisrine. Iš viso buvo atsiųsta 368 darbai – piešiniai, plakatai, video, nuotraukos. 

Palangos miesto švietimo įstaigos labai aktyviai dalyvavo ir siuntė pačius gražiausius vaikų darbelius. Klaipėdos PGV birželio 1 d. paskelbė nugalėtojus tarp kurių pateko ir Palangos „Baltijos“ pagrindinės mokyklos auklėtinis, šeštokas Dominykas Paksas. Laimėtojams buvo skirti prizai.

Palangos priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba labai džiaugiasi, kad konkursas sulaukė tokio susidomėjimo ir tarp galybės atsiustų piešinių į laimėtojų gretas pateko ir palangiškis. Dalinamės Dominyko piešiniu ir kviečiame sekti naujienas apie organizuojamus konkursus ir juose aktyviai dalyvauti.

Konkurso „Ar žinai, kad...“ laimėtojas –„Baltijos“ pagrindinės mokyklos šeštokas Dominykas Paksas, nuotrauka-1
Palangos PGT inf.
Klaipėdos PGV konkursas Ar žinai kad... Palangos „Baltijos“ pagrindinė mokykla auklėtinis šeštokas Dominykas Paksas Palangos priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933