Tik šį savaitgalį Palangoje - mados ir grožio mugė “Design for life”

Tik šį savaitgalį Palangoje - mados ir grožio mugė “Design for life”

Savaitgalį būsite pajūryje? Tuomet tikrai nesinorės praleisti išskirtinai šį savaitgalį Palangos sporto arenoje vyksiančios mados ir grožio mugės “Design for life”. Praėjusiais metais šimtus mados ir grožio industrijos kūrėjų bei tūkstančius lankytojų subūrusi mugė, šią vasarą skelbia tik vieną datą ir į Palangą atvyksta liepos 3-4 dienomis.

Karčiausias vasaros sezono naujienas pristatys dizaineriai, drabužių bei aksesuarų kūrėjai

100 – beveik tokį skaičių mados ir grožio kūrėjų savaitgalį išvysime Palangos sporto arenoje. Šeštadienį nuo 12 valandos prasidėsianti mugė “Design for life” nustebins itin gausiu asortimentu. Mugės lankytojų lauks dizainerių darbai, drabužių bei aksesuarų kūrėjai, grožio bei sveikatingumo prekės. Kūrėjai nustebins karščiausiomis šio sezono naujienomis.

Mugėje netrūks ne tik pažinčių su naujais kūrėjais, naujais prekių ženklais, tačiau taip pat susitiksime ir jau su pamiltais prekių ženklais. Dvi dienas, šeštadienį bei sekmadienį, vyksiančioje mugėje pasimatysime su drabužių kūrėjais Selado, BB Studio, PUR’POSE, ENLI5, dizainere Diana Paukštyte, aromaterapinius produktus visai šeimai kuriančia Aromáma, žinomu rankinių prekės ženklu Mocca, aksesuarų kūrėjais GG Unique, My vanity shop ir daugeliu kitų.

Tikrai bus nepamiršti ir mažieji. Mugėje lauks ne tik drabužiai, tačiau taip pat galima bus atrasti ir aksesuarų, žaislų bei dovanų idėjų. Čia jūsų lauks atlikėja Anžela Gečienė ir jos drabužių prekės ženklas visai šeimai Gfamily, daugelio jau puikiai pažįstami Zaizai, taip pat prekės ženklas Domiko.lt.

Tik šį savaitgalį Palangoje - mados ir grožio mugė “Design for life”, nuotrauka-1

Dvi dienas vyksianti mugė - net iki 19 valandos vakaro

Dvi dienas vyksianti mugė Palangos sporto arenos duris atvers nuo 12 valandos iki pat 19 valandos vakaro. Ilgas darbo laikas leis nevaržomai apsilankyti kiekvienam patogiu metu - tiek pirmoje dienos pusėje prieš vykstant į pajūrį, tiek popietės metu. Mugė iki 19 valandos vakaro veiks tiek šeštadienį, tiek sekmadienį.

Nuo pat Palangos tilto, Palangos sporto areną pėsčiomis pasiekti galima vos per 20min, automobiliu – per 5min. Tiesa, atvykstantiems automobiliu aktualu žinoti, jog Palangos sporto arenos automobilių stovėjimo aikštelė – visiškai nemokama.

Įėjimas – su Galimybių pasais

Nors ir nuo liepos 1-osios Lietuvoje atšaukiamas karantinas, vis tik griežti reikalavimai renginiams išliko. Vadovaujantis LR Vyriausybės nurodymais, į renginius, kuriuose nėra sėdimų vietų, patekimas galimas tik turint Galimybių pasus. Todėl laikantis visų saugumo reikalavimų, į Palangos sporto areną mugės metu bus įleidžiami lankytojai su Galimybių pasais.

Tam, kad nesusidarytų papildomos eilės ir netektų ilgai laukti, prie įėjimo Galimybių pasus operatyviai tikrins organizatorių komanda. Itin paprastai ir nesudėtingai savo Galimybių pasą išsiimti galite šioje nuorodoje: https://gp.esveikata.lt/

Stilingi drabužiai, aksesuarai bei gyvi susitikimai su Lietuvos kūrėjais jau šį savaitgalį -  šeštadienį bei sekmadienį - mados ir grožio mugėje “Design for life” nuo 12 iki 19 valandos, Palangos sporto arenoje, adresu Sporto g. 3.

Palanga mados ir grožio mugė “Design for life” Palangos sporto arena Selado BB Studio PUR’POSE ENLI5 dizainerė Diana Paukštytė Aromáma Mocca GG Unique My vanity shop Gfamily Zaizai Domiko.lt
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936