Liepos 4 d.- nemokamas šventinis koncertas Palangos grąžinimo Lietuvai 100-mečiui paminėti

Liepos 4 d.- nemokamas šventinis koncertas Palangos grąžinimo Lietuvai 100-mečiui paminėti

Sekmadienį, liepos 4 d., Šimtmetis bus paminėtas Palangos koncertų salėje – 19 val. čia prasidės šventinis koncertas, kurio metu itin didelis dėmesys bus skiriamas Palangos dabarčiai ir praeičiai. Pasitelkiant senosios bei dabartinės Palangos nuotraukas, bus atgaivinami istoriniai prisiminimai, žiūrovams bus priminta, kaip Palanga atrodė prieš šimtą metų, ir koks kurortas yra šiandien.

Koncerte dalyvaus išskirtinai Palangos ir Klaipėdos krašto atlikėjai, tarp kurių – Jurga Šeduikytė, Tadas Girininkas, Loreta Sungailienė, jaunasis talentas Kristupas Kerulis ir kiti, bus svečių ir iš Latvijos. Koncertas unikalus ir tuo, kad jo programą akomponuos Palangos orkestras, tačiau ne scenoje, o iš skirtingų žinomiausių kurorto vietų.

Palangos grąžinimo Lietuvai šimtmečiui skirtas šventinis koncertas bus filmuojamas ir kiek vėliau transliuojamas per LRT.

Koncertas yra nemokamas, Galimybių pasas nėra būtinas, tačiau bus vykdoma registracija, todėl į renginį kviečiame atvykti anksčiau 17.30 val. Arba prašome iki liepos 1 d. el. p. [email protected]  atsiųsti norinčių dalyvauti koncerte sąrašą, nurodant vardą, pavardę bei kontaktinius duomenis – tel. nr. arba el. pašto adresą. Vaikams iki 16 metų registracija nėra būtina.

Palanga nemokamas koncertas Palangos koncertų salė Palangos grąžinimo Lietuvai šimtmetis minėjimas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938