Telšių vyskupijos Caritas: „Esame viena šeima“

Telšių vyskupijos Caritas: „Esame viena šeima“

Birželio 18 – 20 d. Telšių vyskupijos Caritas į Palangą sukvietė gausų būrį Caritas  koordinatorių ir savanorių į stovyklą „Šv. Juozapo globoje". Stovykloje dalyvavo  ir susirinkusius sveikino Lietuvos Caritas gen.sekretorė Deimantė Bukeikaitė.

Karitiečiai dalyvavo Susitaikinimo pamaldose, skirtose Carito savanoriams ir Švč. Sakramento adoracijoje, Šv. Mišiose Palangos Švč. Mergelės Ėmimo į dangų bažnyčioje, kurias aukojo Telšių vyskupo generalvikaras kun. Vilius Viktoravičius, koncelebravo  kun. Paulius Vaineikis OFM ir parapijos klebonas kun. Kęstutis Balčiūnas. Stovyklos metu vyko dvi konferencijos: „Šv. Juozapas ir save dovanojanti meilė" ir „Šeima - Dievo ikona", kurias vedė s. Vitalija Fedaravičiūtė ir kun. Paulius Vaineikis OFM.

Šis dvasingas susitikimas dar tvirčiau sutelkė Carito savanorius į bendrą šeimą bendram tikslui – padėti tam, kuriam reikalinga ne tik materialinė, bet ir dvasinė pagalba. Atsisveikinimo dieną renginio dalyviai dalijosi įspūdžiais, džiaugėsi įgytomis žiniomis, dėkojo organizatoriams ir konferencijų vedėjams. Karitiečiai išvyko patyrę bendrystės džiaugsmą ir gavę neįkainojamą atgaivą sielai .

Telšių vyskupijos Caritas nuoširdžiai dėkoja Palangos Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų parapijos Caritas vadovei Vilmai Vorienei ir savanoriams už pagalbą, organizuojant renginį.

Telšių vyskupijos Caritas: „Esame viena šeima“, nuotrauka-1 Telšių vyskupijos Caritas: „Esame viena šeima“, nuotrauka-2 Telšių vyskupijos Caritas: „Esame viena šeima“, nuotrauka-3 Telšių vyskupijos Caritas: „Esame viena šeima“, nuotrauka-4 Telšių vyskupijos Caritas: „Esame viena šeima“, nuotrauka-5
Telšių vyskupijos Carito inf.
Palanga Caritas koordinatoriai savanoriai stovykla Šv. Juozapo globoje
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,939