FA „Gintaras“ U12 komanda ši savaitgalį dalyvaus futbolo turnyre „Capelli Sport Cup 2021“ Utenoje

Vakarinė treniruotė Utenoje
Vakarinė treniruotė Utenoje

Šį savaitgalį Utenos „Utenio“ stadione vyks didelis vaikų (iki 12 metų) futbolo turnyras „Capelli Sport Cup 2021“. Jame varžysis 7 komandos, sportuojančios pagal „Auri-Dohm“ metodologija. Tarp jų ir „Gintaro“ futbolo akademijos auklėtiniai.

Turnyras prasidės šeštadienį 10 val. ir truks dvi dienas.

Dėl turnyro trofėjaus kausis FK „Garliava“, FK „Utenis“, FK „Olimpas“, dvi Vilniaus futbolo akademijos ekipos, „Be1“ ir jau minėti FA „Gintaras“. Vienas iš turnyro tikslų – stiprinti naujai kuriamą futbolo bendruomenę.

Šis turnyras organizuojamas kartu su „HB Koge“ klubu iš Danijos. Iš šios šalies į Uteną jau atvyko „Utenos Utenio“ techninis vadovas Carstenas Dohmas, taip pat varžybas stebės „HB Koge“ trenerių vadovas, U13 komandos treneris bei skautas.

„Atstumas futbolui - ne kliūtis! FA „Gintaras“ 2009 m. komanda išvyko į kitą Lietuvos kraštą, pas draugus į Uteną. Ilga, varginanti kelionė, tačiau nuotaikos vakarinėje treniruotėje geros.  Puikus oras ir poilsis - tai nuostabi -  artėjančio bei  turiningo savaitgalio pradžia “, – sakė treneris M. Balasanovas.

Vakarinė treniruotė Utenoje Vakarinė treniruotė Utenoje Vakarinė treniruotė Utenoje Vakarinė treniruotė Utenoje Vakarinė treniruotė Utenoje Vakarinė treniruotė Utenoje

Kviečiame palaikyti jaunuosius futbolininkus!

FK „Gintaras“ U12 futbolo turnyras Utena Capelli Sport Cup 2021 „Auri-Dohm“ metodologija
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936