Akcija „Šok į tėvų klumpes“

Akcija „Šok į tėvų klumpes“

Kasmet Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras inicijuoja visuotinę atvirų durų dieną mokinių tėvų darbovietėse pavadinimu „Šok į tėvų klumpes“. Šiemet Palangos Šventosios pagrindinė mokykla noriai prisijungė prie šios iniciatyvos nuotoliniu būdu. Gegužės mėnesį mokyklos profesijos konsultantė Jolanta, bendradarbiaudama su mokyklos pradinių klasių mokytojais ir klasių vadovais, organizavo II-IV ir X klasių profesijų pažinimo protmūšius.

Vyresnių klasių mokiniai taip pat dalyvavo profesinių ir aukštųjų mokyklų mokymo programų pristatymo nuotolinėse pamokose, o pradinukai turėjo galimybę sudalyvauti profesijų proto kovose bei kūrė vaizdo reportažus, ir taip originaliai, per asmeninę tėvų patirtį, supažindino klasės draugus su savo tėvelių profesijomis – dailininko, gintaro apdirbimo meistro, sekretoriaus. Vėliau edukacija persikėlė į mokyklos koridorių – ten buvo išeksponuoti Sauliaus mamytės kūrybiniai darbai, kuriems pradinukai turėjo sugalvoti pavadinimus.

Akcija „Šok į tėvų klumpes“ - puiki galimybė plėtoti karjeros kompetencijas: savęs pažinimo, karjeros galimybių pažinimo, karjeros planavimo ir įgyvendinimo srityse.

Akcija „Šok į tėvų klumpes“, nuotrauka-1 Akcija „Šok į tėvų klumpes“, nuotrauka-2 Akcija „Šok į tėvų klumpes“, nuotrauka-3 Akcija „Šok į tėvų klumpes“, nuotrauka-4 Akcija „Šok į tėvų klumpes“, nuotrauka-5 Akcija „Šok į tėvų klumpes“, nuotrauka-6
Palangos Šventosios pagrindinė mokykla atvirų durų diena akcija „Šok į tėvų klumpes“
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938