Atviro futbolo rungtynėse FK „Gintaras" lengvai nugalėjo „Rosos" komandą

ReAl moments - Reivytis Alfredas nuotr.
ReAl moments - Reivytis Alfredas nuotr.

Po „nesusipratimo“ praėjusį savaitgalį FK „Gintaras“ buvo nusiteikęs su kaupu atsigriebti šiose rungtynėse, bet „Rosos“ komandai pirmoje rungtynių pusėje dar pavyko pasipriešinti Palangos komandai. Jei per pirmas dvidešimt minučių startinėms komandų sudėtims pasižymėti nepavyko, tai po keitimo pasirodęs Edgaras Dorogavcevas po įžaisto kampinio atliko tikslų smūgį iš baudos aikštelės prieigų (0-1).

Po keletos minučių vis savų progų atrasdavusi „Rosa“ irgi sugebėjo rezultatyviai užbaigti ataką ir išlygino rezultatą (1-1), bet jau sekančioje atakoje atakos smaigalyje atsidūręs Tadas Labukas individualiomis pastangomis vėl atstatė FK „Gintaro“ turėtą persvarą (1-2). Prieš pat pertrauką Tadas Labukas įvarčių užbaigė ir dar vieną kontrataką (1-3).

Ypač nesėkminga „Rosai“ buvo antrojo kėlinio pradžia, kai vos ne kiekviena varžovų ataka baigėsi įvarčiu ir taip per kelias minutes krito net keturi įvarčiai – dukart pasižymėjo Lukas Bielskis, nuo 11 metrų atžymos tikslus buvo vartininkas Žymantas Butkus ir trečiąjį savo įvartį rungtynėse įmušė Tadas Labukas (1-7). Dar po kurio laiko dar porą įvarčių įmušęs Lukas Bielskis pasižymėjo „pokeriu“ šiose rungtynėse (1-9).

Pavojingų smūgių ir antrajame kėlinyje nestokojusi „Rosa“ sugebėjo atsakyti tik po kontratakos įmuštu Mindaugo Grušausko įvarčiu (2-9).

FK „Gintaro“ įvarčių fiestą užbaigė žaidžiantysis treneris Marselis Balasanovas, tiksliu smūgiu užbaigęs savo komandos ataką ir „užfiksavęs“ pergalę rezultatu 10-2.

LFF III lyga Klaipėdos regiono pirmenybės Klaipėdos "ROSA" Palangos FK "GINTARAS"
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,939