Iš turnyro Kaune FK „Gintaras“ grįžo su dviem 1 vietos taurėmis

Iš turnyro Kaune FK „Gintaras“ grįžo su dviem 1 vietos taurėmis

Atvažiavo Palangos gintariniai berniukai į Kauną ir namo parsiveža dvi pirmos vietos taures.

Dar vienas fantastinis  FK „Gintaras“ 2009, 2010 bei 2011 metų komandų savaitgalis laikinojoje sostinėje.

Pakeliui dėl aukso Gintariniai iškovojo pergales prieš Vilniaus Žalgirį, Vilniaus TFA, FA „Panevežys“, FA „Jonava“ bei Kauno „Aidas“.

„Daugybė teigiamų emocijų, kurios atsispindi vaikų veiduose. Dar vakar visa komanda kartu šventė savo vieno iš kapitonų gimtadienį, o šiandien, nors ir pavargę, bet „užsivedę“, laimėjo dar vieną įsimintiną trofėjų. Valio Gintaras, valio berniukai ❤️⚽️!“, – kalbėjo treneris M. Balasanovas.

Iš turnyro Kaune FK „Gintaras“ grįžo su dviem 1 vietos taurėmis, nuotrauka-1 Iš turnyro Kaune FK „Gintaras“ grįžo su dviem 1 vietos taurėmis, nuotrauka-2 Iš turnyro Kaune FK „Gintaras“ grįžo su dviem 1 vietos taurėmis, nuotrauka-3 Iš turnyro Kaune FK „Gintaras“ grįžo su dviem 1 vietos taurėmis, nuotrauka-4 Iš turnyro Kaune FK „Gintaras“ grįžo su dviem 1 vietos taurėmis, nuotrauka-5 Iš turnyro Kaune FK „Gintaras“ grįžo su dviem 1 vietos taurėmis, nuotrauka-6 Iš turnyro Kaune FK „Gintaras“ grįžo su dviem 1 vietos taurėmis, nuotrauka-7 Iš turnyro Kaune FK „Gintaras“ grįžo su dviem 1 vietos taurėmis, nuotrauka-8 Iš turnyro Kaune FK „Gintaras“ grįžo su dviem 1 vietos taurėmis, nuotrauka-9 Iš turnyro Kaune FK „Gintaras“ grįžo su dviem 1 vietos taurėmis, nuotrauka-10 Iš turnyro Kaune FK „Gintaras“ grįžo su dviem 1 vietos taurėmis, nuotrauka-11 Iš turnyro Kaune FK „Gintaras“ grįžo su dviem 1 vietos taurėmis, nuotrauka-12 Iš turnyro Kaune FK „Gintaras“ grįžo su dviem 1 vietos taurėmis, nuotrauka-13 Iš turnyro Kaune FK „Gintaras“ grįžo su dviem 1 vietos taurėmis, nuotrauka-14 Iš turnyro Kaune FK „Gintaras“ grįžo su dviem 1 vietos taurėmis, nuotrauka-15 Iš turnyro Kaune FK „Gintaras“ grįžo su dviem 1 vietos taurėmis, nuotrauka-16
Palangos futbolas Palangos SC - FK „Gintaras“
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938