Raskite 10 paslėptų istorinių žinučių Palangoje

Raskite 10 paslėptų istorinių žinučių Palangoje

Palanga – ne Lietuvoje! Taip buvo iki 1921 metų, kol nebuvo priimtas tarptautinio arbitražo komisijos sprendimas Palangą ir Šventąją grąžinti Lietuvai.

Kaip viskas vyks?

  • Susiburkite į 4-6 narių komandą – gerą kompaniją (draugų, šeimos narių, kolegų ir pan.). Reikės turėti bent vieną išmanų telefoną su internetiniu ryšiu, patogius batus ir gerą nuotaiką.
  • Užsiregistruokite Palangos moksleivių klubo svetainėje moksleiviuklubas.lt Užsiregistravus gausite nuorodą, kaip pasiekti pirmąjį tašką, nuo jo ir pradėsite žygį.
  • Kiekvienoje sekančioje stotelėje nuskenavus QR kodą Jums bus pateikti istoriniai faktai apie rastą objektą, nurodyta užduotis ir sekančio objekto koordinatės.
  • Kiekvienas registruotas žygio dalyvis bus apdovanotas prizais. Išskirtiniai prizai laukia už išradingiausiai atliktas užduotis, jauniausių ir vyriausių dalyvių apdovanojimas ir kitos įvairios nominacijos :).

Dalyvaudami renginyje pažinsite istorines Palangos vietas, pasigėrėsite jos gražumu, pakvėpuosite tyru oru, pagerinsite savo fizinę būklę, praleisite nepakartojamas akimirkas su brangiais žmonėmis ir praturtinsite tiek savo sielą, tiek kūną.

Pasinaudokite nuostabia proga keliauti, atrasti, pažinti ir laimėti!

Data: 2021 m. gegužės 14-23 d., būtina priemonė – išmanus telefonas, daugiau informacijos ir registracija – www.moksleiviuklubas.lt.

Palanga istorinės žinutės Palangos moksleivių klubas istorinės Palangos vietos
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933