Palangos FK „Gintaras“ – turnyro čempionai ir vicečempionai!

Palangos FK „Gintaras“ – turnyro čempionai ir vicečempionai!

Po priverstinės pertraukos FK „Gintaras“ dalyvavo pirmame „Kaunas Football Fest“ futbolo turnyre šiais metais. Varžybų išsiilgusiems mažiesiems futbolininkams – tai puiki proga pasitikrinti savo jėgas ir įvertinti sportinę savo formą.

FK „Gintaras“ B komanda
FK „Gintaras“ B komanda

Turnyre dalyvavo dvi FK „Gintaras“ komandos. Kurios pagal pajėgumą buvo suskirstytos į A ir B lygius. 

FK „Gintaras“ A komanda
FK „Gintaras“ A komanda

Aikštelėje jau nuo antros valandos buvo kupina šurmulio ir jaudulio laukiant pirmųjų varžybų – žaidė 5 vaikų futbolo komandos iš visos Lietuvos: FA „Panevežys“ , Vilniaus „Margiris“, Kauno „Aidas“, Vilniaus „TFA“ (Talentų futbolo akademija).

Pirmąsias rungtynes po ilgos kelionės visada sunku žaisti, nieko keisto, kad  sunkiai sekėsi įsibėgėti ir pagauti savo žaidimo ritmą. Buvo padaryta klaidų puolime ir gynyboje, to pasekoje galutinis rezultatas 2-2. 

Antrąsias turnyro varžybas palangiškiai žaidė su labai stipria Vilniaus „TFA“ komanda ir išplėšė labai gražia ir reikalinga pergalę 3-2, čia jaunieji futbolininkai pademonstravo tvirta charakterį.

Trečiosiose varžybose jau matėsi, kad komanda pagaliau pagavo savo žaidimo ritmą, tačiau laimėti visgi nepavyko ir buvo sužaista lygiomis 2-2 su Vilniaus „Margiris“ komanda.

Kadangi kelios komandos turėjo lygiai taškų, viską lėmė paskutinės varžybos su Kauno „Aidas“ komanda, čia palangiškiai pilnai susikoncentravo ir nepaliko jokių šansų varžovams laimėdami lemiama kovą net 5-1.

Geriausiu komandos žaidėju buvo pripažintas Tijus Rancas, kuriam tai pirmasis apdovanojimas.

Palangos FK „Gintaras“ – turnyro čempionai ir vicečempionai!, nuotrauka-3

FK „Gintaras“ iš „Kaunas Football Fest“ 2009 m. komanda grįžo su 1 vietos taure rankose, o 2010 m. komanda taip pat nenuvylė ir užėmė garbingą II-ąją vietą.

Nei viena, nei kita komanda turnyre nepatyrę nei vieno pralaimėjimo. Svarbiausia yra varžybų emocijos, kurios šiandien kaip ir oras buvo labai permainingos ir galiausiai ypatingai pakilios“, – kalbėjo treneris.

Mes buvome labai pasiilgę turnyrų, džiaugsmo po pergalių ir visko, kas telpa žodyje „futbolas“, – treneris M. Balasanovas.

Palangos FK „Gintaras“ – turnyro čempionai ir vicečempionai!, nuotrauka-4 Palangos FK „Gintaras“ – turnyro čempionai ir vicečempionai!, nuotrauka-5 Palangos FK „Gintaras“ – turnyro čempionai ir vicečempionai!, nuotrauka-6 Palangos FK „Gintaras“ – turnyro čempionai ir vicečempionai!, nuotrauka-7 Palangos FK „Gintaras“ – turnyro čempionai ir vicečempionai!, nuotrauka-8 Palangos FK „Gintaras“ – turnyro čempionai ir vicečempionai!, nuotrauka-9 Palangos FK „Gintaras“ – turnyro čempionai ir vicečempionai!, nuotrauka-10
FK „Gintaras“ futbolo turnyras Kaunas Football Fest Geriausias komandos žaidėjas Tijus Rancas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,93