Palangos SC - FK „Gintaras“ tik po baudinių serijos pralaimėjo „Klaipėdos FM“

Palangos SC - FK „Gintaras“ tik po baudinių serijos pralaimėjo „Klaipėdos FM“

Palangos SC - FK „Gintaro“ komandai šeštadienį Klaipėdoje nepavyko atsilaikyti prieš metais vyresnius bendraamžius iš Klaipėdos. Palangiškiai  tik po baudinių serijos 4-5 pralaimėjo „Klaipėdos FM“.

Turėdami praktiškai metais jaunesnę komandą, Palangos SC - FK „Gintaras“  sužaidė  lygiom pagrindinį varžybų laiką su „Klaipėdos FM“, bet visgi nusileido baudinių serijoje 5-4.

Palangiškiai pirmą kėlinį žaidė puikiai, savo stiliumi, stengėsi nuolat kontroliuoti kamuolį,  gynėjai ir saugai drąsiai žaidė su kamuoliu tiek savo baudos aikštelėje, tiek atakuojant priešininkų vartus.  Buvo malonu žiūrėti kaip vaikai gražiai „išeina“ iš presingo ir tuo pačiu neleido varžovams būti su kamuoliu.

Antram kėliny žaidimas susilygino, nes berniukai pavargo ir neturėjo lygiaverčių keitimų. Po rungtynių treneris liko patenkintas savo auklėtinių žaidimu.

„Tokios varžybos parodo, kad einam teisingu keliu. Mūsų žaidimo kokybė gerėja ir jau ne pirmą kartą šiame sezone paaukojome  rezultatą vardan to, kad žengti didelį žingsnį tobulėjimo link“, – sakė treneris M. Balasanovas.

Palangos futbolas Palangos SC - FK „Gintaras“ Lietuvos jaunučiu čempionatas U-13 divizionas Šiaures-Vakaru regionas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936