FA „Gintaras“ papildė nauja 2015 m. vaikų futbolo grupė „Karapūzai“

FA „Gintaras“ papildė nauja 2015 m. vaikų futbolo grupė „Karapūzai“

Futbolo akademija „Gintaras“ skirta visiems vaikams kurie nori žaisti futbolą. Akademija pasisako, kad futbolas vaikams Palangoje yra geriausia terpė vaikui judėti ir užsiimti fizine veikla.

Mes tai ne tik puikios futbolo treniruotės, bet geriausia vieta jaunimui augti. FA „Gintaras“ – daugiau nei futbolas.

Per labai trumpą laiką FA „Gintaras“ surinko dar vieną vaikų futbolo grupę. 2015 m. „Karapūzai“ nusprendė savo jėgas išbandyti futbole.

„Gabūs ir smalsūs berniukai. Džiaugiuosi, kad Palangoje tiek daug vaikų, kurie pamilo futbolą. Futbolo treniruotes veda tiek patyrę, tiek besimokantys treniravimo paslapčių treneriai ir vyriausieji mūsų akademijos auklėtiniai, manome, kad vaikai greičiau mokosi iš vyresnių draugų ir jiems smagiau kartu daryti pratimus“, – sakė futbolo akademijos įkūrėjas ir treneris M. Balasanovas. ⚽️

Futbolo akademija „Gintaras“ siekia, kad vaikas ne tik gautų profesionalias futbolo treniruotes, bet ir jaustųsi saugus. Treneris visada siekia sukurti įdomų ir įtraukiantį futbolo užsiėmimą.

FA „Gintaras“ papildė nauja 2015 m. vaikų futbolo grupė „Karapūzai“, nuotrauka-1 FA „Gintaras“ papildė nauja 2015 m. vaikų futbolo grupė „Karapūzai“, nuotrauka-2 FA „Gintaras“ papildė nauja 2015 m. vaikų futbolo grupė „Karapūzai“, nuotrauka-3 FA „Gintaras“ papildė nauja 2015 m. vaikų futbolo grupė „Karapūzai“, nuotrauka-4 FA „Gintaras“ papildė nauja 2015 m. vaikų futbolo grupė „Karapūzai“, nuotrauka-5
Futbolo akademija „Gintaras“ nauja grupė „Karapūzai“
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936