Savivaldybės administracijos specialistų vykdytų tikslinių saviizoliacijoje esančių asmenų bei karantino sąlygų laikymosi patikrinimų rezultatai

123RF.com nuotr. / Saviizoliacija
123RF.com nuotr. / Saviizoliacija

Atsakingi Palangos miesto savivaldybės administracijos specialistai kasdien vykdo tikslinius saviizoliacijoje esančių asmenų bei karantino sąlygų laikymosi patikrinimus.

Kaip laikomasi saviizoliacijos reikalavimų, šią savaitę Palangoje patikrinti 42 asmenys, grįžę ar atvykę iš užsienio valstybių, iš jų 11 – atvykusiųjų iš šalių, iš kurių atvykus taikomos sustiprintos užkrečiamųjų ligų kontrolės priemonės. Nustatyti 2 pažeidimai dėl saviizoliacijos laikymosi,  surašytas 1 protokolas.

Šią savaitę atsakingi Savivaldybės administracijos specialistai taip pat tikrino, kaip laikomasi karantino sąlygų prekybos vietose, viešajame transporte bei viešosiose vietose. Buvo patikrintos 2 viešojo transporto priemonės, 10 prekybos vietų ir 4 ūkio subjektai. Dėl būriavimosi reikalavimų laikymosi patikrinta 14 viešųjų vietų. Visais minėtais atvejais pažeidimų nenustatyta.

Savivaldybės administracijos specialistai patikrinimas saviizoliacija karantinas karantino sąlygos pažeidimai
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933