Palangoje duris atveria kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“

Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“
Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“

Klaipėdoje sėkmingai įsikūrusi išskirtinė parduotuvė neapsiribojo ties vienu miestu...

Palangoje, jau balandžio mėn. 26d. duris atveria originali ir stilinga parduotuvė SAMANA SAMANA, kurioje rasite platų prekių asortimentą, nuo mielų ir jaukių smulkmenų, praktiškų dovanų idėjų, stilingų sprendimų namas, originalių vienetinių, autorinių kūrinių, paveikslų, šviestuvų ir jaukių interjero sprendimų. Nustebins rankų darbo prabangūs atvirukai – kurie padovanos pačias nuostabiausias emocijas. 

Jūsų patogumui pakuoja dovanas, siunčia visoje Lietuvoje. Samanasamana.lt (Iki 05.03 - vykdomi svetainės atnaujinimo darbai.) Sekite naujienas ir draugaukime socialiniuose tinkluose Facebook.com ir  Instagram.com

Dovanų kuponas labai populiarus dovanos sprendimas. SAMANA SAMANA <kūrybos ir dizaino namuose> kiekvienas ras kažką mielo sau ar namams. Dovanų kuponu galima atsiskaityti ir elektroninėje parduotuvėje, patogu gyvenantiems kituose miestuose.

Bendradarbiauja su Lietuvos ir užsienio šalių kūrėjais

Taip taip jūs perskaitėte teisingai – minėtos interjero detalės ir išskirtinės dovanų idėjas, kurias kuria ne tik žinomiausi Lietuvos menininkai, bet ir kūrėjai – dizaineriai iš Belgijos, Ispanijos, Olandijos.

Organizuoja baldų ir įvairių interjero detalių užsakymus pagal katalogus, pagal jūsų individualius poreikius.

„Mes pasirūpinsime, kad gaminiai saugiai atkeliautų į jūsų namus ir visi sprendimai būtų įgyvendinti be didelių rūpesčių. Kuriant interjerus, mes pagelbėsime, užbaigiant ir išpildant mintį, idėjas su akcentiniais objektais ar išskirtiniais sprendimais, parenkant originalumu ir kokybe išsiskiriančius gaminius. Mūsų siekiamybė, kad galutiniame rezultate vyrautų harmonija ir ryšys tarp patalpų, parinktų baldų, interjero dizaino, medžiagų, aksesuarų bei smulkių detalių. „Samana Samana“ – kūrybos ir dizaino namai- bendradarbiauja su talentingiausiais Lietuvos kūrėjais, taip pat galima užsakyti specialius užsakymus pagal jūsų individualius poreikius“, - teigė įkūrėja A. Gečaitė.

Juk yra puikus posakis: „Nebūk kaip visi, išsiskirk iš minios, nes kitaip paskęsi minioje“, tad puoškimės savo namus, stebinkime artimuosius dovanomis ir bent jau taip pasikelkime sau nuotaikas šiuo emociškai nelengvu karantino laikotarpiu.

Vaikams – lavinamosios dovanos, idėjos prasmingam laikui

Čia galima rasti originalias ir prasmingas lavinamąsias 3D dėliones, „origami galvas“, kurių konceptas labai įdomus, nes tai - kartu ir kūryba, ir namų interjero detalė, prasmingai praleistas laikas, lavinami vaiko įgūdžiai. Tai ypač yra aktualu šiame sparčiai besivystančių technologijų amžiuje, kai vaikus kitomis veiklomis, nei kompiuteriai ir mobilieji telefonai, sudominti darosi vis sudėtingiau.

„Augindami vaikus dažnai nesuvokiame kompiuterinių, telefoninių žaidimų daromos žalos. Pasireiškus agresijos ir pykčio išraiškomis, susimąstome, kaip toliau su tokiomis emocijomis gyventi ir kokiais metodais tokias emocijas išgyvendinti. Efektyvus būdas užkrauti vaiko emocinį foną teigiamai ir padeda sistemingai lavinti įgūdžius. Tik per patyriminius, kūrybinius procesus vaiko įgūdžiai lavinami ir patiriama daug teigiamų emocijų. Todėl verta atsižvelgti į specialistų rekomendacijas, kad reiktų stengtis dovanoti daugiau loginių, kūrybinių žaidimų, stalo žaidimų, įvairių užsiėmimų. Efektyvi dovana - konstruktoriai, loginiai žaidimai, dėlionės. Mes turime tokių dovanų, žaidimų, kur tėveliai kartu su vaikais gali sujungti jėgas bendram kūrybiniam procesui. Tokie procesai labai svarbūs vaiko ugdymo ir vystymosi etapuose. Rašytojas Nikolajus Gogolis yra pasakęs: „Kūrybai reikia kantrybės, be jos nieko nepasiekiama“.

Nuolaidos -  kiekvieną mėnesį

Kiekvieną mėnesį kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ skelbia naudingas ir prasmingas nuolaidas tam tikroms prekių kategorijoms. 

Taip pat dienos Top 3 prekes, kurias galite matyti kintančias kasdien elektroninėje parduotuvėje. Nepraleisk puikios ir patrauklios progos!

„Labai patogu pagalvoti apie greičiausiu metu aplankančias šventes ir numatyti originalias dovanų idėjas konkretiems atvejams - pradedant nuo gimtadienių, vaikų švenčių, krikštynų, vestuvių, įkurtuvių, ar šiaip eilinę dieną, kai norėsis nustebinti brangų žmogų dovanomis su šiluma spinduliuojančia emocija. Mūsų dizaino ir kūrybos namai nuolat siekia atsinaujinti ir plėstis naujomis idėjomis, originaliomis prekėmis. Visą prekių asortimentą galite matyti mūsų elektroninėje parduotuvėje www.samanasamana.lt

Pas mus kiekvienas ras kažką mielo ar jaukaus namų erdvei, dovanoms, ar mylimam žmogui. Mums maloniausia yra tada, kai žmonės grįžta vėl ir vėl ir dėkoja už puikias idėjas ir nuostabias emocijas. Tokios akimirkos paglosto ir mūsų širdis, tuomet suvokiame, kad atliekame prasmingą ir naudingą veiklą. Juk nieko nėra geriau už šiltas šypsenas ir per kraštus trykštantį žmonių nuoširdumą, gražų padėkos žodį. Tai įkvepia ir mums kurti naujas idėjas bei vis judėti į priekį“, - akcentavo A. Gečaitė.

Mielai kviečiame apsilankyti!

Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“

Ganyklų g. 8, Palanga

Parduotuvės darbo laikas:

I-V 09-19 val., VI-VII 10-18 val.

Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“ Kūrybos ir dizaino namai „Samana Samana“
Exchange Rates
USD 0,929