Iš Lietuvos jaunių U19 asmeninio čempionato su bronza

Iš Lietuvos jaunių U19 asmeninio čempionato su bronza

Savaitgalį Druskininkuose karaliavo badmintonas. Čia vyko RSL Lietuvos jaunimo (U19) ir jaunučių (U13) asmeniniai čempionatai.

Tai pirmasis varžybų startas po ilgos beveik 6 mėnesius trukusios pertraukos dėl pandemijos. Palangos sporto centre besitreniruojantiems Mato Mackevičaus ir Simo Skurdausko porai šis čempionatas buvo sėkmingas - iškovota garbinga 3 vieta U19 vyrų dvejetų kategorijoje.

Susitikimą dėl trečios vietos vaikinai laimėjo rezultatu 21:18 23:21 prieš Tauragės sporto klubo ,,Volanas'' porą. Pirmąją vietą iškovojo Klaipėdos miesto badmintono sporto klubo žaidėjai Danielius Beržanskis ir Vytautas Šukys, antri liko Prienų badmintono sporto klubo atstovai. 

Iš Lietuvos jaunių U19 asmeninio čempionato su bronza, nuotrauka-1

Čempionatuose savo jėgas badmintono aikštelėje taip pat išbandė ir Ema Puralytė, Erika Žiaušytė bei Urtė Mackevičiūtė. Nors mergaitėms dėl prizinių vietų kovoti neteko, tačiau džiugino jų pozityvumas, entuziazmas ir pastangos. Buvo pasiekta keletas džiuginančių pergalių, nuteikiančių judėti pirmyn. 

Iš Lietuvos jaunių U19 asmeninio čempionato su bronza, nuotrauka-2 Iš Lietuvos jaunių U19 asmeninio čempionato su bronza, nuotrauka-3 Iš Lietuvos jaunių U19 asmeninio čempionato su bronza, nuotrauka-4 Iš Lietuvos jaunių U19 asmeninio čempionato su bronza, nuotrauka-5 Iš Lietuvos jaunių U19 asmeninio čempionato su bronza, nuotrauka-6 Iš Lietuvos jaunių U19 asmeninio čempionato su bronza, nuotrauka-7 Iš Lietuvos jaunių U19 asmeninio čempionato su bronza, nuotrauka-8 Iš Lietuvos jaunių U19 asmeninio čempionato su bronza, nuotrauka-9 Iš Lietuvos jaunių U19 asmeninio čempionato su bronza, nuotrauka-10 Iš Lietuvos jaunių U19 asmeninio čempionato su bronza, nuotrauka-11

Vaida Slušnienė

Palangos sporto centras

Badmintono trenerė

Druskininkai badmintonas RSL Lietuvos jaunimo (U19 )čempionatas jaunučių (U13) čempionatas Palangos sporto centras Matas Mackevičius Simas Skurdauskas 3 vieta Badmintono trenerė Vaida Slušnienė
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,929