J. Norkus pelnė du įvarčius, o Palangos SC - FK „Gintaras“ nugalėjo Telšių „Džiugą“

J. Norkus  pelnė du įvarčius, o Palangos SC - FK „Gintaras“ nugalėjo Telšių „Džiugą“

Palangos SC - FK „Gintaras“ U-13 komanda laimėjo prieš Telšių „Džiugą“ rezultatu 2-1, bet treneriui Marseliui Balasanovui teigiamas rungtynių rezultatas nėra pagrindinis tikslas, jam svarbu ne tik rezultatyvus, bet ir gražus bei greitas auklėtinių žaidimas. Savo emocijas ir lūkesčius treneris išdėstė pasibaigus rungtynėms.

„Būna tokių dienų kai laimi, bet nesi labai patenkintas. Atrodo žaidėm gražiai, daug kontroliavome kamuolį, sukūrėm daug progų, bet, deja, labai daug klydome bei žaidėme lėčiau nei galime. Tikimės, kad pailsėję, padarę išvadas, sekančias rungtynes sužaisime geriau. Dėkoju už žaidimą berniukams, bet žinau kad jie gali geriau“, – sakė treneris M. Balasanovas.

J. Norkus  pelnė du įvarčius, o Palangos SC - FK „Gintaras“ nugalėjo Telšių „Džiugą“ , nuotrauka-1

Padėkos žodžius skyręs  savo auklėtiniams, treneris ir jo komanda jau nuo rytojaus vėl ruošis ateinančioms rungtynėms, kurios vyks jau šį sekmadienį, o mes linkime jam ir jo komandai sėkmės varžybose.

Palangos futbolas Palangos SC - FK „Gintaras“ Lietuvos jaunučiu čempionatas U-13 divizionas Šiaures-Vakaru regionas Telšių „Džiugas“ įvartis Jokūbas Norkus
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,929