Palangos jaunimas 0:2 nusileido šiauliečiams

Palangos jaunimas 0:2 nusileido šiauliečiams

Palangos SC - FK „Gintaro“ komandai sekmadienį Klaipėdoje nepavyko atsilaikyti prieš bendraamžius iš Šiaulių. Palangiškiai  pralaimėjo 2-0 „FA Šiauliams“, tačiau žaidimas buvo gražus akiai.

Nuo pat rungtynių pradžios iki pabaigos vyko apyligė dviejų stipriu komandų kova. SC -FK „Gintaras“ buvo šiek tiek techniškesni ir daugiau kontroliavo kamuolį, bet fiziškai stipresni bei greitesni buvo šiauliečiai, kurie pasinaudojo gynėjo klaida uždirbo baudinį ir sėkmingai jį realizavo pirmam kėlinyje. Antras įvartis i “Gintarinių” vartus krito jau rungtynių pabaigoje taip pat po gynėjo klaidos.

„Šis sezonas yra pasiruošimas dėl patekimo į Elitine lyga kitais metais, tad rezultato neakcentuojame dabar, daugiau laiko skiriame žaidimo kokybei gerinti ir taktinius uždavinius atlikinėti. Nepaisant pralaimėjimo nuotaikos geros, nes daug kas pavyko. Dėkojame visiems už geras rungtynes, tik žaisdami su tokiais varžovais galime tobulėti ir eiti i priekį“, – sakė treneris M. Balasanovas.

Palangos futbolas Palangos SC - FK „Gintaras“ Lietuvos jaunučiu čempionatas U-13 divizionas Šiaures-Vakaru regionas FA Šiauliai
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,928