Palangos FK „Gintaras“ U-13 komanda startavo Lietuvos čempionate įtikinama pergale 5:0

FK „Gintaras“ U-13 komanda
FK „Gintaras“ U-13 komanda

Palangos FK „Gintaras“ komanda startavo Lietuvos jaunučiu čempionate U-13 diviziono Šiaures-Vakaru regione fantastiška pergale 5-0 prieš bendraamžius iš Plungės.

Nuo pirmų minučių iniciatyvą perėmę palangiškiai dominavo visų rungtynių metu, kūrė daug gražių progų, neleido varžovams pereiti vidurio linijos ir patys smūgiavo taikliai į varžovų vartų plotą.

Įvarčius nugalėtojams pelnė Nojus Gurniks (5 min.), Dominykas Paksas (7 ir 58 min.), Martynas Uselis (25 min.) bei Aurimas Sabaliauskas (63 min.).

„Pirmiausia, noriu padėkoti savo berniukams už šaunią kovą ir pergalę šiame susitikime. Tai buvo intensyvios rungtynės, mes puikiai dirbome gynyboje“, – sakė FK „Gintaras“ treneris.

„Bet labiausia džiugina ne tiek pergalė, o galimybė grįžti į futbolo aikštę, nes varžybos tokiu laiku, tarsi šventė. Savo namų rungtynes FK “Gintaras” žaidė puikiame Klaipėdos Centriniame stadione. Ačiū berniukams už geras emocijas, sėkmės jiems ir toliau, nekantriai laukiam kitų rungtynių“, – varžybas reziumavo treneris M. Balasanovas.

Lietuvos jaunučiu čempionatas U-13 divizionas Šiaures-Vakaru regionas Palanga FK „Gintaras“ futbolas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,939