Lemiamose rungtynėse per Info TV – Palangos ir Klaipėdos ekipų kova

 Lemiamose rungtynėse per Info TV – Palangos ir Klaipėdos ekipų kova

Šeštadienio vakarą paaiškės paskutinis NKL – VIKINGLOTTO ketvirtfinalio dalyvis.

Šįvakar lemiamose aštuntfinalio serijos rungtynėse Palangoje susigrums vietos „Kuršiai“ ir Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“, o šį mačą nuo 19.30 val. stebėkite per Info TV.

Serijoje iki dviejų pergalių rezultatas yra lygus – 1-1. Pirmąjį mačą palangiškiai namuose laimėjo 76:67, o antrose rungtynėse klaipėdiečiai pasiekė revanšą 86:81.

Tai yra vienintelė aštuntfinalio pora, kurioje dar nepaaiškėjo nugalėtojas. Visose kitose porose serijos laimėtojai paaiškėjo per dvejas rungtynes.

Komanda, šį vakarą laimėjusi Palangoje, ketvirtfinalyje jau pirmadienį žais su Šakių „Vyčiu“. Ketvirtfinalis vyks iki trijų pergalių.

„Kuršius“ į pergalę pirmose rungtynėse vedė Chase'as Harleris, kuris pelnė 25 taškus (4/6 dvit., 5/6 trit., 2/2 baudų), atkovojo 4 ir perėmė 5 kamuolius bei surinko 36 naudingumo balus, arba pusę tiek, kiek „Neptūnas-Akvaservis“ (71).

Klaipėdiečių tuomet neišgelbėjo ir 20 taškų, 9 sugriebtus kamuolius ir 4 rezultatyvius perdavimus surinkęs Nojus Mineikis.

Antrajame susitikime ir vėl žibėjo abu šie krepšininkai, bet tąkart pergale džiaugėsi N. Mineikis, kuris vėl surinko 20 taškų, 9 sugriebtus kamuolius ir 4 rezultatyvius perdavimus, taip pat išprovokavo 8 pražangas bei įsirašė 36 naudingumo balus, kai visa Palangos ekipa – 73.

Palangiškiams antrose rungtynėse Ch. Harleris pelnė 26 taškus (6/7 dvit., 4/7 trit., 2/2 baudų), Mantvydas Žukauskas pridėjo 20 taškų ir 6 rezultatyvius perdavimus.

Kas laimės lemiamą mūšį? Atsakymas – šiandien 19.30 val. per Info TV.

NKL
NKL Palangos „Kuršiai“ krepšinis Palangos krepšinis Info TV
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933