Futbolo akademija „Gintaras“ pradeda bendradarbiavimą ir partnerystę su „Dubey kineziterapija ir sportas“ organizacija

 Futbolo akademija „Gintaras“ pradeda bendradarbiavimą ir partnerystę su „Dubey kineziterapija ir sportas“ organizacija

Futbolo akademijos Gintaras įkūrėjai mano, kad sporte, tame tarpe ir vaikų, kiekvieną darbą turi atlikti savo srities specialistai. Siekianti aukščiausių tikslų Futbolo akademija Gintaras nuo šiol pradeda bendradarbiavimą ir partnerystę su Dubey kineziterapija ir sportas organizacija.

Gražią sekmadienio dieną Dubey kineziterapija ir sportas specialistai testavo akademijos U13 komandos vaikus, kurie ruošiasi ateinančiam futbolo sezonui.

Buvo atlikta išsami kiekvieno vaiko testinė sportinė analizė, prevenciškai įvertinta traumų galimybė.

Akademijos treneriams bei vaikų tėveliams bus suteikta konkreti ir išsami informacija ir rekomendacijos, kaip pagerinti vaikų fizinį stovį.

Futbolo akademijos Gintaras" vadovai džiaugiasi, kad nuo šiol Dubey kineziterapija ir sportas specialistai nuolatos stebės ir padės siekti akademijos vaikams įgyti optimalią sportinę formą bei geriausius įmanomus rezultatus, maksimaliai sumažinę traumų riziką. 

 Futbolo akademija „Gintaras“ pradeda bendradarbiavimą ir partnerystę su „Dubey kineziterapija ir sportas“ organizacija, nuotrauka-1  Futbolo akademija „Gintaras“ pradeda bendradarbiavimą ir partnerystę su „Dubey kineziterapija ir sportas“ organizacija, nuotrauka-2  Futbolo akademija „Gintaras“ pradeda bendradarbiavimą ir partnerystę su „Dubey kineziterapija ir sportas“ organizacija, nuotrauka-3  Futbolo akademija „Gintaras“ pradeda bendradarbiavimą ir partnerystę su „Dubey kineziterapija ir sportas“ organizacija, nuotrauka-4
Futbolo akademija „Gintaras“ Dubey kineziterapija ir sportas bendradarbiavimas testavimas U13 komanda
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938