Palangos gyventojams nemokamos individualios psichologo konsultacijos suaugusiems

Palangos gyventojams nemokamos individualios psichologo konsultacijos suaugusiems

Psichologinė gerovė – pasitenkinimas gyvenimu ir atskiromis jo sritimis (šeima, draugais, turtine padėtimi ir kt.), savimi, gyvenimo tikslingumo ir prasmingumo potyris, laimė. Psichologinės gerovės ir psichikos sveikatos stiprinimo paslauga skirta gyventojų psichologinei gerovei ir psichikos sveikatai stiprinti.

Teikdamas individualias konsultacijas, sveikatos (klinikinis) psichologas įvertina sudėtingos gyvenimiškos situacijos sukeltus psichikos sveikatos rizikos veiksnius, numato preliminarų konsultacijų teikimo laikotarpį, numato konsultacijų teikimo tikslus ir numatomus rezultatus, suteikia emocinę paramą, sudaro galimybes išreikšti ir (ar) mažinti su asmens sudėtinga gyvenimiška situacija susijusius psichikos sveikatos rizikos veiksnius.

Individualios psichologo konsultacijos suaugusiems.

Konsultacijų metu pagalba teikiama asmenims,  patiriantiems nerimą, įtampą, depresines būsenas, nesaugumo jausmą, vienišumą, sunkumus santykiuose su kitais ir su savimi, patiriant sunkumus darbe ir sprendžiant kasdienius gyvenimo uždavinius.

Individualios psichologo konsultacijos vaikams ir jų tėveliams.

Konsultacijų metu pagalba teikiama vaikams (ir jų tėveliams), kai vaikas turi elgesio, emocinių, bendravimo sunkumų šeimoje, mokykloje, tapo uždaras, liūdnas, jaučiasi vienišas, nepasitiki savimi, sunkiai valdo savo pyktį,išgyvena (išgyveno) tėvų skyrybas, artimo žmogaus netektį, patiria (patyrė) smurtą, turi kitų psichologinių problemų. SVARBU: pagalba vaikui yra daug veiksmingesnė kai į pagalbos procesą įsitraukia jo šeima.

Psichologo konsultacijos suteikia galimybę:

  • pamatyti situacijas kitu kampu;
  • geriau pažinti save ir supančią aplinką;
  • stiprinti pasitikėjimą savimi;
  • rasti naujų resursų spręsti problemas, tvarkytis su sunkiomis situacijomis.
  • Vienam asmeniui teikiamos ne daugiau kaip 5 individualios konsultacijos. 

Registracija: tel.8 663 61 420  arba el. paštu [email protected] (konsultacijos anoniminės).

Veikla organizuojama vadovaujantis  Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro 2020 m. liepos 31 d. įsakymu Nr. V-1733 „Dėl Psichologinės gerovės ir psichikos sveikatos stiprinimo paslaugų teikimo tvarkos aprašo patvirtinimo“.

Palangos gyventojams nemokamos individualios psichologo konsultacijos suaugusiems, nuotrauka-1
Palangos miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuro inf.
Palanga gyventojai nemokamai individualios psichologo konsultacijos
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,929