Įsibėgėja Vytauto gatvės atkarpos nuo Birutės parko iki Druskininkų g. remonto darbai

Įsibėgėja Vytauto gatvės atkarpos nuo Birutės parko iki Druskininkų g. remonto darbai

Įsibėgėjo vienos iš pagrindinių Palangos gatvių – Vytauto g. atkarpos nuo Birutės parko iki Druskininkų g. – remonto darbai. Atnaujinti šią atkarpą planuojama per lapkričio mėnesį.

Per miesto centrą nusidriekusi Vytauto gatvė jau prašėsi remonto – važiuojamosios dalies danga jau buvo nelygi, vietomis – sulopyta, sutvarkyti reikėjo ir kelio bortus. Tačiau jau netrukus šis vaizdas iš esmės pasikeis.

Remontuojant centrinę Vytauto gatvės dalį bus atnaujinta ne tik asfalto danga, bet ir kelio bortai, pakelti kanalizacijos šulinių dangčiai. Dviratininkams skirta dalis taps saugesnė bei patogesnė visiems eismo dalyviams – dviratėms transporto priemonėms numatyta juosta bus išryškinta kitokia, raudona, spalva, kad aiškiai išsiskirtų iš važiuojamosios dalies, skirtos automobiliams.

Gatvės atkarpos remonto metu sutvarkyti bus ir kelio bortai, o atkarpoje nuo S. Dariaus ir S. Girėno g. iki Kretingos g. jie bus pakeisti naujais.

Vytauto gatvės atkarpos nuo Birutės parko iki Druskininkų g. remonto darbus planuojama baigti iki lapkričio 30 d. Pavasarį, kai leis orai, bus atlikti gatvės ženklinimo darbai.

Šiais metais Vytauto gatvėje atlikta ir daugiau darbų – buvo sutvarkytas įvažiavimas į miestą iš Šventosios pusės bei atnaujinta gatvės atkarpa nuo Klaipėdos plento iki sankryžos su S. Dariaus ir S. Girėno gatve.

Vytauto gatvės atkarpoje nuo Klaipėdos pl. iki Ligonines g. buvo atnaujinta asfalto danga, įrengti kelio ženklai, sutvarkyti kelkraščiai. O gatvės pradžioje – atkarpoje nuo Klaipėdos pl. iki S. Dariaus ir S. Girėno g. – apsispręsta atnaujinti ne tik važiuojamąją dalį, bet ir šaligatvį, taip pat – gatvės apšvietimą. Dauguma šių darbų jau baigti, šiuo metu likę tik gatvės ženklinimo bei kelkraščių sutvarkymo darbai, taip pat – įrengti šviestuvus. Minėtus darbus užbaigti planuojama dar šį mėnesį.

Palangos gatvės remonto darbai Vytauto g. Druskininkų g.
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936