Lapkričio mėnesį civilinėse teritorijose vyks karinės pratybos

Lapkričio mėnesį civilinėse teritorijose vyks karinės pratybos

Informuojame, kad 2020 m. lapkričio 9–19 d. Klaipėdos mieste, Klaipėdos ir Šilutės rajonuose bus vykdomos Lietuvos kariuomenės Motorizuotosios pėstininkų brigados „Žemaitija“ taktinės pratybos „Stiprus grifonas 2020“. Pratybose dalyvaus ir kitų Lietuvos kariuomenės vienetų padaliniai.

2020 m. lapkričio 9–12 d. pratybos vyks Kairių poligone, Nemirsetoje KOP I Paieškos ir gelbėjimo poste, Butigeidžio dragūnų bataliono (Liepojos g. 5) ir Motorizuotosios pėstininkų brigados „Žemaitija“ (Jaunystės g. 7) karinėse teritorijose. Pratybų metu Klaipėdos mieste judės karinė technika. Pratybos vyks dienos metu.

2020 m. lapkričio 12–15 d. pratybos vyks civilinėse teritorijose ir objektuose Klaipėdos mieste (Artojo g., Sportininkų g., Klaipėdos uoste, Burių g., Melnragėje, Šiauriniame mole, Girulių miške) ir rajone (Gargždų m., Stragnų II km., Priekulės sen.) bei Kairių poligone, Nemirsetoje (KOP I Paieškos ir gelbėjimo poste), Butigeidžio dragūnų bataliono (Liepojos g. 5) ir Motorizuotosios pėstininkų brigados „Žemaitija“ (Jaunystės g. 7) karinėse teritorijose. Pratybų metu minėtose teritorijose ir objektuose judės karinė technika. Kariai bus su ginklais, bus naudojami imitaciniai šaudmenys, pirotechnika. Pratybos vyks tamsiu ir šviesiu paros metu.

2020 m. lapkričio 16–19 d. pratybos vyks civilinėse teritorijose ir objektuose Klaipėdos mieste, Klaipėdos ir Šilutės rajonuose bei karinėse teritorijose. Pratybų metu kariai bus su ginklais. Imitaciniai šaudmenys ir pirotechnika nebus naudojami. Pratybos vyks tamsiu ir šviesiu paros metu.

Lietuvos kariuomenė Motorizuota pėstininkų brigada „Žemaitija“ taktinės pratybos „Stiprus grifonas 2020“
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,939