Informacija dėl ugdymo Palangos miesto mokyklose

Informacija dėl ugdymo Palangos miesto mokyklose

Dėl įvesto infekcijų plitimo ribojimo režimo dviem Palangos „Baltijos“ pagrindinės mokyklos pradinėms klasėms – 2 A ir 1 emocijų ir raidos sutrikimų klasių mokiniams – lapkričio 3-13 d. bus taikomas nuotolinis mokymas (šių klasių mokiniai mokysis namuose).

Primename, kad siekiant stabdyti koronaviruso plitimą Palangos miesto savivaldybės švietimo įstaigose, visi Palangos miesto bendrojo ugdymo mokyklų 5-12 klasių mokiniai nuo lapkričio 3 iki 8 dienos mokysis nuotoliniu būdu, o ikimokyklinukai, priešmokyklinukai bei 1-4 klasių mokiniai nuo lapkričio 3 d. sugrįš į klases ir mokysis laikydamiesi visų būtinų saugumo reikalavimų – asmenų srautų valdymo, saugaus atstumo laikymosi ir kt.

Nuotoliniu būdu besimokantiems mokiniams, kuriems yra skirtas nemokamas maitinimas, nuo lapkričio 3 d. bus išduodami suformuoti sausi maisto daviniai pagal nustatytas nemokamo maitinimo dienos normas ir kainas savaitei. Išdavimo formas ir būdus nustatys mokyklos direktorius. Pradinių klasių mokiniams, kurie bus ugdomi mokyklose, nemokamas maitinimas bus užtikrinamas jų mokyklose.

Neformalusis vaikų (išskyrus ikimokyklinį ir priešmokyklinį ugdymą) bei suaugusiųjų švietimas, edukacijos, formalųjį vaikų švietimą papildantis ugdymas (Moksleivių klube, S. Vainiūno meno mokykloje ir Palangos sporto centre) lapkričio 3-8 dienomis taip pat bus vykdomas tik nuotoliniu būdu, o jei tokios galimybės nėra, ugdymas bus stabdomas. Švietimo pagalba, kuri teikiama švietimo įstaigose ir kitų švietimo teikėjų, bus teikiama tik nuotoliniu būdu.

Palangos miesto savivaldybės švietimo įstaigų vadovai taip pat įpareigoti nuo lapkričio 3 d. ik lapkričio 8 d. uždrausti renginių bei susibūrimų organizavimą, sporto ir fizinio aktyvumo renginius atvirose ir uždarose erdvėse.

informacija ugdymas Palanga mokyklos saugumas pirmiausia nuotolinis mokymas uždrausti renginiai
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,937