KJL Palangos departamente stabdoma dalis paslaugų

KJL Palangos departamente stabdoma dalis paslaugų

Klaipėdos jūrininkų ligoninė stabdo planinių ir ekstrinių paslaugų teikimą kai kuriuose Palangos departamento skyriuose. Toks sprendimas priimtas dviem departamento slaugytojoms patvirtinus COVID – 19 infekcijos tyrimų teigiamus rezultatus.

„Imamės visų reikiamų veiksmų infekcijos plitimui sustabdyti. Siekiant apsaugoti departamento personalą, taip pat pažeidžiamiausius – Slaugos ir palaikomojo gydymo skyriaus – pacientus, nuo spalio 23 dienos stabdome planinių ir ekstrinių paslaugų teikimą Bendrosios terapijos ir Intensyviosios terapijos skyriuose“, – sakė Klaipėdos jūrininkų ligoninės direktorius.

Palangiškiams, prireikus pagalbos, patariama kreiptis į šeimos gydytoją ar Greitosios medicinos pagalbos medikus, kurie pacientus, pagal profilį, nugabens į tą dieną budinčią ligoninę Klaipėdoje.

Klaipėdos jūrininkų ligoninės Palangos departamente, kaip jau minėta,  šiuo metu koronavirusinė infekcija nustatyta dviem slaugytojoms ir vienai slaugytojos padėjėjai. Psichiatrijos departamente Švėkšnoje COVID-19 išaiškinta 5 darbuotojams: 4 slaugytojoms ir vienai pagalbinei darbuotojai. Ligoninėje Klaipėdoje infekuotų medikų šiuo metu nustatyta nėra.

„Klaipėdos jūrininkų ligoninė yra įsigijusi pakankamai apsaugos priemonių. Personalas jomis pilnai aprūpintas pagal nustatytus apsaugos lygius. Imamės visų saugumo priemonių, kad infekcija  ligoninėje neplistų“, – sakė J.Sąlyga.

Personalas laikosi saugos reikalavimų, patalpos dezinfekuojamos, pacientų lankymas draudžiamas.

Klaipėdos jūrininkų ligoninės inf.
Klaipėdos jūrininkų ligoninė Palangos departamentas planinės ir ekstrinės paslaugos stabdo COVID – 19
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938