Gimtadienio vakarėlyje Palangoje svečiai pasijuto tarsi Amsterdame

Aldo Kazlausko  nuotr.
Aldo Kazlausko nuotr.

Ketvirtadienio vakarą kviestiniai svečiai rinkosi į Amsterdamo stiliaus vakarėlį: viešbutis „Amsterdam Plaza“ Palangoje minėjo pirmąjį savo gimtadienį.

Teatralizuotai pasitikti vakaro palydovų mimų, svečiai  rinkosi viešbučio restorane, o vėliau šventė tęsėsi bene įspūdingiausioje viešbučio erdvėje – atrijuje, jungiančiame į vieną itin aukštą erdvę net tris viešbučio aukštus. Per stiklines atrijaus lubas krintanti šviesa atsispindi grindų marmure ir taip tarsi sukuria tyvuliuojančio vandens – Amsterdamo kanalų – iliuziją. 

Svečiai, tarp kurių buvo ir žinomų verslo, kultūros ir sporto atstovų, klausėsi džiazo atlikėjos Kristinos Jatautaitės ir saksofonininko Laimono Urbiko atliekamų melodijų. Džiazo muzika vakarėliui buvo pasirinkta neatsitiktinai: Amsterdamas visais laikais garsėjo kaip viena didžiausių šio stiliaus muzikos mekų Europoje. Svečiai buvo vaišinami „Amsterdam Plaza“ virtuvės meistrų kurtais užkandžiais, o someljė pristatė išskirtinius viešbučio restorano vynus. Vakarą vainikavo visų gimtadienių atributas – tortas, o tiksliau, kiekvienam svečiui skirtas firminis restorano desertas –olandų mėgstamiausios oranžinės spalvos rojaus obuoliukas.

Palangos centre įsikūręs prabangus penkių žvaigždučių butiko tipo viešbutis „Amsterdam Plaza“ yra vis dar naujausias viešbutis pajūrio kurorte. Viešbučio pardavimų vadovė Vaida Gendrolytė teigia, kad čia apsistoję svečiai jau spėjo įvertinti išskirtinį viešbučio interjerą, Amsterdamo senamiesčiui būdingą statinio architektūrą, asmeninį personalo dėmesį, restorano virtuvę. „Tai liudija ir vis didėjantis sugrįžtančių klientų skaičius. Svečiams svarbu ir tai, kad jie gali pasirinkti tik jiems skirtą laiką viešbučio SPA erdvėse, kas yra ypač aktualu šiuo laikotarpiu. Siekiame svečiams teikti aukščiausio lygio paslaugas, kurti išskirtinę atmosferą, stebinti juos įvairiomis progomis“, – teigė V. Gendrolytė. 

Nors pirmieji viešbučio veiklos metai pasitaikė tikrai neįprasti dėl pasaulyje kilusios pandemijos ir jos įtakos turizmui, viešbučio savininkai nepraranda optimizmo ir yra tikri, kad išskirtinės paslaugos visais laikais suras savo klientą.

Gimtadienio vakarėlyje Palangoje svečiai pasijuto tarsi Amsterdame, nuotrauka-1, Aldo Kazlausko  nuotr. Gimtadienio vakarėlyje Palangoje svečiai pasijuto tarsi Amsterdame, nuotrauka-2, Aldo Kazlausko  nuotr. Gimtadienio vakarėlyje Palangoje svečiai pasijuto tarsi Amsterdame, nuotrauka-3, Aldo Kazlausko  nuotr. Gimtadienio vakarėlyje Palangoje svečiai pasijuto tarsi Amsterdame, nuotrauka-4, Aldo Kazlausko  nuotr. Gimtadienio vakarėlyje Palangoje svečiai pasijuto tarsi Amsterdame, nuotrauka-5, Aldo Kazlausko  nuotr. Gimtadienio vakarėlyje Palangoje svečiai pasijuto tarsi Amsterdame, nuotrauka-6, Aldo Kazlausko  nuotr. Gimtadienio vakarėlyje Palangoje svečiai pasijuto tarsi Amsterdame, nuotrauka-7, Aldo Kazlausko  nuotr.
Palanga Amsterdam Plaza Penkių žvaigždučių viešbutis-restoranas gimtadienis
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,937