TAU senjorai Kretingoje švenčia universiteto dešimtmetį

TAU senjorai Kretingoje švenčia universiteto dešimtmetį

Nedidelis būrelis Palangos trečio amžiaus universiteto (TAU) tarybos narių dalyvavome Kretingos rajono Kultūros centro koncertų salėje vykusioje konferencijoje, skirtoje Kretingos trečiojo amžiaus universiteto (TAU) 10 metų jubiliejui.

Kretingiškiai konferenciją atidarė iškilmingai įnešdami TAU vėliavą ir atlikdami universiteto himną. Buvo apžvelgta 10 metų TAU istorija, skambėjo Kretingos mero Antano Kalniaus, vicemero Dangiro Samaliaus, Seimo nario kretingiškio Antano Vinkaus gražūs ir iškilmingi sveikinimo žodžiai, kolegų iš Skuodo, Kretingos rajono ir Palangos trečio amžiaus universitetų sveikinimai ir linkėjimai išlikti jaunatviškiems ir toliau degti žingeidumu bei noru bendrauti. Vėliau su įdomumu išklausėme Vilniaus Medardo Čioboto TAU rektorės, Trečio amžiaus universitetų asociacijos, vienijančios 48 TAU Lietuvoje, prezidentės dr. Zitos Žebrauskienės pranešimą „Ar lengva senti Lietuvoje?“.

Nors konferencija vyko COVID-19 sąlygomis – dėl saugaus sėdėjimo užtikrinimo su minimaliu dalyvių skaičiumi ir apsaugos priemonėmis, bei be bendravimo prie kavos puodelio, buvo smagu susitikti, išgirsti ir pamatyti kaip gyvena kolegos TAU klausytojai kaimyninėje Kretingoje.

Nijolė Steponavičiūtė,

Palangos TAU tarybos pirmininkė

Palangos trečio amžiaus universitetas (TAU) tarybos nariai konferencija Kretingos rajono Kultūros centro koncertas Kretingos trečiojo amžiaus universiteto (TAU) 10 metų jubiliejus
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,929