Spalio 17 d. duris atvers medinė Kurhauzo dalis. Kviečiame dalyvauti

Spalio 17 d. duris atvers medinė Kurhauzo dalis. Kviečiame dalyvauti

Kviečiame dalyvauti Kurhauzo medinės dalies atidarymo renginyje, kuris vyks spalio 17 d., šeštadienį, 13 val. Kurhauzo kieme. Maždaug valandą truksiančio renginio metu bus perkirpta juostelė, susirinkusiesiems koncertuos dainininkas Liudas Mikalauskas ir Palangos orkestras.

Siekiant išvengti didelio žmonių sambūrio vienoje vietoje, renginys bus transliuojamas ir įrengtame dideliame ekrane, kad veiksmą puikiai matytų ne tik esantieji Kurhauzo kieme, bet ir susirinkusieji kiek atokiau – ant šaligatvio kitapus Vytauto gatvės.

Pasibaigus šventiniams renginiui, visuomenė turės galimybę trumpam pasižvalgyti po Kurhauzo medinės dalies vidų – apžiūrėti reprezentacinę salę bei teatro salę. Siekiant užtikrinti lankytojų saugumą, į Kurhauzo vidų bus galima įeiti nedidelėmis grupelėmis, o išeiti iš pastato reikės pro kitą, ne pagrindinį, įėjimą – į J. Basanavičiaus gatvės pusę.

Svarbu: įgyvendinant Vyriausybės nutarimo reikalavimus bei siekiant užtikrinti susirinkusiųjų saugumą, visi Kurhauzo medinės dalies atidarymo renginio dalyviai privalės užsiregistruoti. Registracija vyks spalio 17 d. renginio vietoje – norinčiuosius dalyvauti Kurhauzo medinės dalies atidarymo renginyje pasitiks savanoriai bei padės užpildyti registracijos anketą. Šioje anketoje reikės pateikti vos keletą duomenų – asmens vardą bei pavardę ir telefono numerį.

Kiekvienas, spalio 17 d. atvykęs į renginį bei pageidaujantis apsilankyti restauruotos Kurhauzo medinės dalies viduje, gaus specialų lipduką, patvirtinantį, kad asmuo yra užsiregistravęs. Lankytojai, neturintys šio lipduko, į Kurhauzo vidų nebus įleidžiami.

Nespėjusieji ar negalėjusieji Kurhauze apsilankyti kitą šeštadienį, tai padaryti galės sekmadienį, spalio 18 d.,  nuo 10 val. iki 16 val. Norėdami užeiti į pastato vidų, sekmadienį lankytojai taip pat privalės užsiregistruoti pas jų laukiančius savanorius.

Visi renginio dalyviai raginami rūpintis savo ir aplinkinių saugumu – dėvėti apsaugines veido kaukes bei laikytis saugaus socialinio atstumo.

Neturėtų nusiminti ir tie, kurie minėtomis dienomis neturės galimybių aplankyti Kurhauzo medinę dalį. Greitu laiku bendruomenę ir atvykusius svečius Kurhauzas pakvies į kultūrinius renginius.

Palanga Kurhauzo medinė dalis atidarymo renginys
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936