Pirmasis projekto „Kūrybinis žvilgsnis į rytojų“ seminaras bibliotekininkams

Pirmasis projekto „Kūrybinis žvilgsnis į rytojų“ seminaras bibliotekininkams

Rugsėjo 10 d. Palangos viešojoje bibliotekoje prasidėjo projekto „Kūrybinis žvilgsnis į rytojų“ seminarų ciklas, skirtas bibliotekų darbuotojams. Pirmąjį seminarą „Konfliktinių situacijų valdymas“ vedė lektorė psichologė Agnė Jaselskienė. Jame dalyvavo Kretingos, Skuodo, Palangos  viešųjų bibliotekų darbuotojai bei Palangos švietimo įstaigų bibliotekininkai. Seminaro tema pasirinkta ne atsitiktinai, nes bibliotekininkai intensyviai bendrauja su lankytojais, darbe kasdien pasitaiko sudėtingų situacijų, todėl įgytas žinias apie tokių situacijų valdymą dalyviai galės sėkmingai pritaikyti darbo aplinkoje.

Pirmasis projekto „Kūrybinis žvilgsnis į rytojų“ seminaras bibliotekininkams, nuotrauka-1

Mokymai buvo sudaryti iš dviejų dalių. Pirmojoje dalyje lektorė  aptarė pagrindines konfliktinių situacijų priežastis, jų tipus ir sprendimo būdus. Buvo atliekamos praktinės užduotys, dalyviai galėjo užduoti klausimus. Antrojoje dalyje didžiausias dėmesys buvo skirtas pozityviam mąstymui, daug kalbėta apie tai, kaip pakeisti žlugdančias mintis. Mokymų pabaigoje kiekvienas dalyvis gavo pažymėjimą, kuriuo patvirtinama, kad jis išklausė konfliktinių situacijų valdymo kursą.

Pirmasis projekto „Kūrybinis žvilgsnis į rytojų“ seminaras bibliotekininkams, nuotrauka-2

Palangos viešoji biblioteka nuoširdžiai dėkoja lektorei ir visiems dalyviams už turiningai praleistą laiką ir sėkmingą bendradarbiavimą. Kitas projekto „Kūrybinis žvilgsnis į rytojų“ seminaras numatomas spalio 8 d.

Projektą  finansuoja: Lietuvos Kultūros Taryba ir Palangos miesto savivaldybė. Remia restoranėlis „A-petit“. Informacinis rėmėjas – „Palangos Tiltas“.

Palangos viešosios bibliotekos inf.
Palangos viešoji biblioteka projektas „Kūrybinis žvilgsnis į rytojų“ seminarų ciklas bibliotekų darbuotojai lektorė psichologė Agnė Jaselskienė
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,929