Avalynės tendencijos 2020-iems metams

Avalynės tendencijos 2020-iems metams

Kiekvienais metais dizaineriai pateikia stiliaus rekomendacijas, kurios skirtos madingiems arba tokiems būti norintiems asmenims. 2020-ieji yra ne išimtis, tad nurodysime gaires – kaip turi atrodyti šių metų madingi batai.

Žinoma, svarbiausia, kad su avalyne pavyktų gerai jaustis, mada – tik antraeilis aspektas.

Avalynė ant platformos

Madingi batai 2020-ies metams moterims žada aukštakulnius, kurie yra ant platforminio pado. Tokia avalynė džiugina ne tik stiliumi, tačiau ir patogumu, kadangi įpratus – net ir bėgimas su šiais batais atrodo lengvas.

Juolab, iki šiol rinkoje dažniausiai pasirodžiusios basutės su platformine pakulne šiuo metu nėra vienintelis pasirinkimas. Kuriami ir sportiniai batukai, oficialesnio stiliaus, kurie turi aukštą pakulnę.

Balti kedukai

Šių metų avalynės tendencijos moterims ir vyrams skatina įsigyti ir baltus kedukus, kurie tinka prie bet kokios aprangos, galiausiai, tinka bet kokio susitikimo metu. Svarbiausia – kokie rūbai bus derinami greta.

Žinoma, balti kedai atrodys skoningai tik tokiu atveju, jeigu jie tikrai bus balti, tad teks skirti laiko priežiūrai, kad neliktų purvo dėmių.

Netikėti, ryškūs akcentai

Nuostabiai atrodo ir ryškūs batukai, kurie vis labiau įvedami ne tik į šiltąjį metų sezoną, tačiau ir vėsesnį, kai daugelis žmonių renkasi tamsius drabužius. Juk būtent tada batai gali sulaukti jiems reikalingi pelnyto dėmesio.

Pavyzdžiui, tikrai unikaliai atrodo avalynė, kurios kulnas yra spalvotas arba sportbačiai, kurių „liežuvėlis“ – ryškios spalvos.

Moterys vis palankiau vertina tokią avalynę, tačiau vyrai tuo klausimu yra vis dar gana jautrūs. Štai todėl kuriama vis daugiau batų, kurie yra su ryškiais akcentais, vyrams. Ir juos įsigyti – labai siūlome.

Moterims – daugiau aukštakulnių

Šiais metais labai giriami aukštakulniai, kurie padeda ne tik puikiai atrodyti, tačiau taip pat džiaugtis ir grakščia eisena. Svarbiausia nesirinkti tokių batų su kuriais nesijaučiate gerai. Nesvarbu, kad jie madingi, tačiau ėjimas su aukštakulniais reikalauja įgūdžių, tad neskubėkite su tokiais batais į gatves.

Būti madingu nėra sunku, tačiau ne visada mada reiškia, kad žmogus gerai jaučiasi. Kur kas svarbiau yra patogumas ir gera savijauta tiek fiziškai, tiek psichologiškai.

Avalynės tendencijos 2020 batai Balti kedukai batukai Avalynė ant platformos Madingi batai aukštakulniai
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936