Nemokamos pramogos bei mados ir grožio kūrėjai šį savaitgalį sukvies į Palangos sporto areną

Nemokamos pramogos bei mados ir grožio kūrėjai šį savaitgalį sukvies į Palangos sporto areną

Šis Žolinių savaitgalis atostogaujantiems bei poilsiaujantiems Palangoje žada būti išties išskirtinis. Prognozuojami ne tik puikūs orai, bet ir malonios, nemokamos pramogos visai šeimai. Šeštadienį bei sekmadienį į miestą atvyksta didžiausia nemokama mados ir grožio mugė ,,Design for life’’. Palangos sporto arenoje po vienu stogu bus galima susitikti su kone 100 išskirtinai atrinktų stiliaus bei grožio kūrėjų ir nemokamai papramogauti. Vaikų lauks specialiai įrengta nemokama batutų zona, cukraus vata bei ledai.

Stilingi deriniai bei didieji išpardavimai

Visą savaitgalį vyksiančiame renginyje susirinks kone 100 išskirtinių prekių ženklų. Didžioji dalis jų – Lietuvos kūrėjai, kuriantys ir gaminantys Lietuvoje. Skaičiuojant jau paskutines vasaros savaites, gamintojai žada itin daug patrauklių pasiūlymų bei išpardavimų gausą.

Šeštadienį bei sekmadienį vyksiančioje mugėje sutiksime dizainerių darbų, laisvalaikio drabužių, suknelių, kostiumėlių kūrėjų, natūralių drabužių iš lino bei šilko. Į musų gyvenimus sugrįžus apsauginėms kaukėms, mugėje galima bus atrasti ir ne vieną rankų darbo, stilingą apsauginę kaukę.

Mamos įdomių drabužių atras ne tik sau, bet ir savo mažiesiems. Vaikiškų prekių kūrėjai atvyksta su gausa drabužių, kepurių, skarelių bei kitų atributų. Aksesuarų mylėtojams -  didelis, akį traukiančių rankų darbo aksesuarų pasirinkimas. Kūrėjai stebins ir interjero detalėmis namams. Grožio priemonių atstovai rekomenduos, kokius Jums tinkamus produktus įsigyti bei pamalonins kvapais ir aromatais.

Nemokamos pramogos bei mados ir grožio kūrėjai šį savaitgalį sukvies į Palangos sporto areną, nuotrauka-1

Abi renginio dienas – nemokamos pramogos vaikams

Palangos sporto arenoje vyksiantis renginys bus ne mažiau įdomus ir mažiesiems lankytojams. Čia mažųjų lauke lauks pramogų zona. Visos mugės metu vaikams bus specialiai įrengtas nemokamas batutas bei gaminama cukraus vata. O atsigaivinimui – dovanų ledai. Tad kol suaugusieji dairysis stilingų pirkinių, mažieji neskaičiuodami laiko linksminsis pramogų zonoje.

Nemokamos pramogos bei mados ir grožio kūrėjai šį savaitgalį sukvies į Palangos sporto areną, nuotrauka-2

Pirkiniai ir nemokamos pramogos lankytojų lauks šį šeštadienį bei sekmadienį, rugpjūčio 15-16 dienomis, Palangos sporto arenoje, adresu Sporto g. 3. Šeštadienį nuo 12 iki 19 va-landos, sekmadienį – nuo 12 iki 18 valandos.

Papildoma informacija: festivus.lt arba kontaktiniu telefonu +370 67042441.

Norite iš anksto sužinoti dalyvių sąrašą? Jį rasite renginio nuorodoje -  https://www.facebook.com/events/588550411925944/

Nemokamos pramogos bei mados ir grožio kūrėjai šį savaitgalį sukvies į Palangos sporto areną, nuotrauka-3

Pagal Vyriausybės paskelbtus atnaujinimus, renginio organizatoriai informuoja, jog renginio metu dėvėti kaukes nėra privaloma. Tačiau rūpindamiesi jūsų saugumu užtikrina, jog renginio metu bus naudojamas termovizorius temperatūros matavimui, laikomasi padidintų atstumų, reguliariai dezinfekuojami dažniausiai liečiami paviršiai bei viso renginio metu bus lengvai pasiekiamas dezinfekcinis skystis.

didžiausia nemokama mados ir grožio mugė Design for life Palanga Palangos sporto arena
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933