Palangos Birutės parką vėl nuspalvins pučiamųjų orkestro melodijos

Palangos Birutės parką vėl nuspalvins pučiamųjų orkestro melodijos

Palangos Birutės parkas jau šią savaitę prisipildys pučiamųjų muzikos garsų – tęsdamas antrą šimtmetį kurorte puoselėjamą pučiamųjų muzikos koncertų tradiciją, Palangos orkestras geros muzikos mėgėjus ketvirtadienį pakvies į pirmąjį šią vasarą tradicinio, ne tik vietos gyventojų, bet ir kurorto svečių pamėgto koncertų ciklo „Orkestro vasara“ koncertą.

Visą vasarą, nuo birželio 11 d. iki rugpjūčio 29 d., pučiamųjų muzikos mylėtojai kviečiami į parko rotondoje vyksiančius pasimatymus su Palangos orkestru. Čia, gamtos apsuptyje, skambės kurorto orkestrantų dovanojama populiarioji ir originali pučiamųjų muzika.

Vasaros Palangoje jau daugelį metų nebeįsivaizduojamos be pučiamųjų muzikos skambesio Birutės parke. Bėgant laikui, „Orkestro vasaros“ koncertai parko rotondoje tapo svarbi Palangos orkestro ir kurorto savasties dalis. Su jais užaugo ištisos klausytojų kartos, muziką atrado ir pamilo daugybė mažųjų. Nežinia kiek jų, įkvėptų būtent šių pasirodymų, apsisprendė su muzika susieti ir savo gyvenimus.

Jaukioje bei neįpareigojančioje aplinkoje pasiklausyti Palangos orkestro atliekamų melodijų kasmet susirenka gausus būrys įvairaus amžiaus klausytojų, tarp jų – ne tik vyresnio amžiaus, bet ir jaunos šeimos su mažyliais.

Palangos orkestras, kasmet palangiškiams ir kurorto svečiams dovanojantis jaukius aksominius vakarus bei nemokamus aukšto lygio pučiamųjų muzikos koncertus, dėkingas visiems savo gerbėjams, o ypač – ištikimiausiems klausytojams, kasmet sugrįžtantiems į Palangos Birutės parką ir jau tapusiems savotiškais Palangos orkestro ambasadoriais Lietuvoje ir pasaulyje.

Pasisemti įkvėpimo iš praeities bei atrasti naują pučiamųjų muzikos skambesį orkestro gerbėjai kviečiami kiekvieną ketvirtadienį, penktadienį ir šeštadienį 18.30 val.

„Orkestro vasaros“ koncertai yra nemokami. Lyjant lietui koncertai nevyksta.

Palangos Birutės parkas Palangos orkestras Orkestro vasara koncertų ciklas rotonda
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938