Ispanišku įvaizdžiu ir dainomis vilniečius sužavėję Ištvan Kvik ir Samanta Tina savaitgalį stebins pajūrio publiką

Ispanišku įvaizdžiu ir dainomis vilniečius sužavėję Ištvan Kvik ir Samanta Tina savaitgalį stebins pajūrio publiką

Prieš kelias dienas Vilniuje, “Compensa” koncertų salėje įvyko premjerinis ispaniškų dainų koncertas “Historia de un amor”, kurio pagrindinis herojus gerai Lietuvoje pažįstamas charizmatiškas dainininkas Ištvan Kvik, o jo mūza tąvakar buvo neseniai Latvijos Eurovizijoje pergalę išplėšusi atlikėja Samanta Tina. 

Susirinkę žiūrovai turėjo galimybę pamatyti visiškai naują atlikėjo Ištvan Kvik įvaizdį, kuris tą vakarą priminė tikrą ispaną, o vos jam uždainavus pirmąją dainą “Historia de un amor” visa salė negailėjo ovacijų. 

Koncerto metu skambėjo nuostabaus grožio ispaniškos dainos, kurios pasakojo dviejų žmonių istoriją. Vienišas vyras, keliavo per gyvenimą neturėdamas tikro meilės jausmo, kol nesutiko Jos - savo mūzos. Gražus susitikimas, pirmoji meilė, aistra, pyktis, išsiskyrimas, tačiau didžiulė meilė nemirė, ji buvo išsaugota. Kaip teigia, pagrindinis herojus Ištvan Kvik tikra meilė išlieka amžinai, ji pakeičia mūsų gyvenimus, ugdo ir yra gyvenimo variklis. Nuo romantiškų ispaniškų dainų iki pakilti iš vietos verčiančių hitų. Kai koncerto pabaigoje nuskambėjo dainos “Volare” ir “Bamboleo” visa salė šoko ir lingavo kartu, ilgai nepaleido atlikėjų nuo scenos.

Tiek Ištvan Kvik, tiek Samanta Tina po premjeros neslėpė džiaugsmo. Nors išmokti dainuoti ispanų kalba abiems buvo tikras iššūkis, komandoje nuolat dirbo ispanų kalbos mokytoja, tačiau rezultatas pranoko lūkesčius. 

Dainų grožį padėjo atskleisti profesionalūs muzikantai bei šokėjai, įspūdingos vizualizacijos, šviesos efektai, specialiai šiam koncertui kurti dizainerės Aurelijos Žebuolienės kostiumai ir akį traukiantys Svietos Šliževičienės aksesuarai. Koncerto atlikėjų įvaizdžiu taip pat rūpinosi žinomas plaukų stilistas Karolis Murauskas ir visažistė Rūta Černiauskaitė. Režisierius ir choreografas  - Gytis Ivanauskas.

Tik atvykus į renginį žiūrovus pasitiko išskirtinė Jurgos Anusauskienės paroda daryta specialiai šiam projektui, kurioje atskleidžiama dviejų žmonių meilės istorija.

Jau šį penktadienį teatralizuotą ispaniškos muzikos koncertą turės galimybę pamatyti ir Vakarų Lietuvos žiūrovai, kuris vyks Palangos koncertų salėje. Taip pat koncertai vyks balandžio 17 Šiaulių arenoje, o balandžio 18 dieną Raudondvario dvare Kaune, vasarą miestų šventėse, o nuo rudens planuojama turą pratęsti po visą Lietuvą.

Pranešame, kad renginys „Teatralizuotas ispaniškos muzikos koncertas HISTORIA DE UN AMOR“ perkeliamas iš kovo 13 dienos 19 val. į rugsėjo 19 dieną 19 val. atsižvelgus į 2020 m. kovo 12 d. Lietuvos Respublikos Vyriausybės priimtą sprendimą laikinai uždrausti masinius renginius visoje šalyje.

Į perkeltą renginį galėsite patekti su jau turimais bilietais.

Jei vis tik nuspręsite grąžinti bilietus, tai galite padaryti iki gegužės 1 d. 12 val. kreipiantis paštu [email protected].

Ispanišku įvaizdžiu ir dainomis vilniečius sužavėję Ištvan Kvik ir Samanta Tina savaitgalį stebins pajūrio publiką, nuotrauka-1 Ispanišku įvaizdžiu ir dainomis vilniečius sužavėję Ištvan Kvik ir Samanta Tina savaitgalį stebins pajūrio publiką, nuotrauka-2 Ispanišku įvaizdžiu ir dainomis vilniečius sužavėję Ištvan Kvik ir Samanta Tina savaitgalį stebins pajūrio publiką, nuotrauka-3 Ispanišku įvaizdžiu ir dainomis vilniečius sužavėję Ištvan Kvik ir Samanta Tina savaitgalį stebins pajūrio publiką, nuotrauka-4 Ispanišku įvaizdžiu ir dainomis vilniečius sužavėję Ištvan Kvik ir Samanta Tina savaitgalį stebins pajūrio publiką, nuotrauka-5 Ispanišku įvaizdžiu ir dainomis vilniečius sužavėję Ištvan Kvik ir Samanta Tina savaitgalį stebins pajūrio publiką, nuotrauka-6 Ispanišku įvaizdžiu ir dainomis vilniečius sužavėję Ištvan Kvik ir Samanta Tina savaitgalį stebins pajūrio publiką, nuotrauka-7 Ispanišku įvaizdžiu ir dainomis vilniečius sužavėję Ištvan Kvik ir Samanta Tina savaitgalį stebins pajūrio publiką, nuotrauka-8 Ispanišku įvaizdžiu ir dainomis vilniečius sužavėję Ištvan Kvik ir Samanta Tina savaitgalį stebins pajūrio publiką, nuotrauka-9 Ispanišku įvaizdžiu ir dainomis vilniečius sužavėję Ištvan Kvik ir Samanta Tina savaitgalį stebins pajūrio publiką, nuotrauka-10 Ispanišku įvaizdžiu ir dainomis vilniečius sužavėję Ištvan Kvik ir Samanta Tina savaitgalį stebins pajūrio publiką, nuotrauka-11 Ispanišku įvaizdžiu ir dainomis vilniečius sužavėję Ištvan Kvik ir Samanta Tina savaitgalį stebins pajūrio publiką, nuotrauka-12 Ispanišku įvaizdžiu ir dainomis vilniečius sužavėję Ištvan Kvik ir Samanta Tina savaitgalį stebins pajūrio publiką, nuotrauka-13 Ispanišku įvaizdžiu ir dainomis vilniečius sužavėję Ištvan Kvik ir Samanta Tina savaitgalį stebins pajūrio publiką, nuotrauka-14 Ispanišku įvaizdžiu ir dainomis vilniečius sužavėję Ištvan Kvik ir Samanta Tina savaitgalį stebins pajūrio publiką, nuotrauka-15 Ispanišku įvaizdžiu ir dainomis vilniečius sužavėję Ištvan Kvik ir Samanta Tina savaitgalį stebins pajūrio publiką, nuotrauka-16 Ispanišku įvaizdžiu ir dainomis vilniečius sužavėję Ištvan Kvik ir Samanta Tina savaitgalį stebins pajūrio publiką, nuotrauka-17
koncertas Ištvan Kvik Samanta Tina palangos koncertų salė ispaniškos dainos
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,937