Padėka Palangos policijos pareigūnams už pagalbą kelyje

Padėka Palangos policijos pareigūnams už pagalbą kelyje

Jurgita ir Nijolė nuoširdžiai dėkoja Palangos m. PK Reagavimo skyriaus viršininkui Donatui Mockaičiui ir vyriausiajam patruliui Limvydui Galdikui už suteiktą pagalbą sugedus automobiliui.

Jurgita rašo, kad kovo 3 d. vyko į Palangą - vežė mamą Palangos reabilitacijos ligoninę, gydytis po sąnario keitimo operacijos. Tačiau kelionės tikslo nepasiekė, nes sugedo automobilis.

„Galiu drąsiai sakyti, kad mano LAIMEI pro šalį važiavo Palangos miesto PK Reagavimo skyriaus viršininkas Donatas Mockaitis ir vyriausias patrulis Limvydas Galdikas. Jie man ir mano mamai suteikė didžiulę pagalbą. Pareigūnas Donatas Mockaitis pasirūpino mano mama - nuvežė į ligoninę, sunešė visus daiktus, palydėjo iki pat palatos. O tuo metu vyriausias patrulis Limvydas Galdikas pasirūpino mano ir  kitų vairuotojų saugumu, nes mano automobilis sugedo važiuojamoje dalyje ir trukdė eismui.

Mes, kartu su mama, esame labai dėkingos minėtiems pareigūnams už suteiktą pagalbą. Labai džiaugiamės, kad mūsų šalyje dirba pagarbos verti pareigūnai. Dėka jų iškilusios problemos nėra tokios baisios. Ačiū labai.“- rašo Jurgita.

Klaipėdos apskr. VPK
Palangos m. PK padėka skyriaus viršininkas Donatas Mockaitis vyriausias patrulis Limvydas Galdikas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,931