Lietuvos kyokushin karatė KATA čempionate palangiškis Gustas Petrošius iškovojo bronzos medalį

Lietuvos kyokushin karatė KATA čempionate palangiškis Gustas Petrošius  iškovojo bronzos medalį

Praėjusį savaitgalį Anykčiuose įvyko Lietuvos kyokushin karatė KATA čempionatas, kuriame dalyva-vo ir karatė mokyklos “SHODAN” auklėtiniai. KATA rungtis - tai veiksmų demonstravimas judant, atliekant įvairius smūgius rankomis bei kojomis. Labai svarbu atlikti visus veiksmus kuo stipriau, greičiau bei tiksliau.

Varžybose dalyvavo apie 300 sportininkų nuo vaikų iki jaunimo amžiaus grupių.

Lietuvos kyokushin karatė KATA čempionate palangiškis Gustas Petrošius  iškovojo bronzos medalį, nuotrauka-1

Jaunučių amžiaus grupėje trečiąją vietą iškovojo palangiškis Gustas Petrošius. Jam pavyko laimėti dvi kovas, tačiau pusfinalyje teko pripažinti varžovo pranašumą. Patekimas į finalą būtų garantavęs vietą Lietuvos rinktinėje ir kelialapį į Europos čempionatą. Nors ir nepavyko patekti į KATA rinktinę, Gustas dar turės galimybę patekti į Lietuvos KUMITE rungties (kova tarp dviejų kovotojų) rinktinę ir atstovauti savo šalį Europos čempionate.

Iki apdovanojimų nedaug pritrūko puikiai besikovusiems Natalijai Vitkutei, Karolinai Radžiūnaitei ir Airidui Tarniui, jie pralaimėjo tik po atkaklios kovos, rezultatu 2-3.

Trenerių komanda džiaugiasi pasiektais rezultatais, sportininkai skyrė nemažai laiko pasiruošimui, buvo rengiamos papildomos treniruotės. Jau Kovo 21 d. Įvyks Lietuvos vaikų čempionatas, kuriame sportininkai varžysis KUMITE rungtyje, šiose varžybose tikimasi iškovoti ne vieną apdovanijimą. 

Palangiškis Gustas Petrošius Lietuvos kyokushin karatė KATA čempionatas Jaunučių amžiaus grupė bronzos medalis Karatė kyokushin mokykla "Shodan"
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933